CRYPTO KOPEN – Records en Correcties | Crypto Portfolio #3 – 100 euro per maand


Maandelijks crypto kopen, dat is het idee van deze serie. Want beleggen doe ik voor de lange termijn en behalve aandelen investeer ik nu ook een beetje in cryptocurrencies omdat ik er in geloof op de lange termijn! In deze video kijken we naar de rendementen tot nu toe op mijn crypto portfolio. We bekijken de records en correcties van de afgelopen maand bij Bitcoin en Ethereum. En natuurlijk bekijken we Dogecoin, om vervolgens opnieuw 100 euro in crypto te investeren.

AANBEVOLEN:
===========
🔗 CRYPTO via CoinMerce:

💰 DEGIRO – Aandelen/ETFs kopen (tip)
💰 BinckForward – Beheerd Beleggen
👨‍🎓Online Training voor Beginnende Beleggers:
⭐️ Meer aanbevelingen via

BESPROKEN ONDERWERPEN, VIDEO’S EN WEBSITES
============================================
00:00 Intro
00:35 Dollar Cost Averaging
01:05 Rendementen
01:44 Records en correcties
03:13 DogeCoin #DOGE
04:40 Crypto kopen via Coinmerce
07:36 Volgende maand

#crypto #beleggen #investeren

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
=======================
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.

Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
===========
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen.

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

CONTACT
========
Website:
E-mail: info@eenpassiefinkomen.nl

🟪 INSTAGRAM: /

13 gedachten over “CRYPTO KOPEN – Records en Correcties | Crypto Portfolio #3 – 100 euro per maand”

  1. Zou je het aandeel van Volkswagen is willen behandelen in je video?

  2. hoe denk jij over de huidige "altseason"? Ik ben momenteel flink van mijn alts aan het verkopen.

  3. Waarom niet direct crypro kopen met iDEAL..dat spaart de 1 EUR coinmerce kosten en je betaald alleen 30 cent toch?

  4. Kijk eens naar vechain oa samenwerking met bmw ivm auto beveilingsplatform maken

  5. Hi Ruud, weer een interessante video. Ik zag dat je geen transactiekosten betaald van 0,30 cent 😉. Misschien heeft iemand anders dit al eens eerder gezegd. Komt waarschijnlijk door jullie samenwerking neem ik aan 👍🏻.

Reacties zijn gesloten.