CRYPTO KOMT HARD TERUG & IS BITCOIN ZOALS DE AMAZON TIJDEN DE DOT COM CRASH?

laatste update: 08-2022


Bitcoin nieuws, crypto nieuws en meer!

Nieuwsberichten:

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/bitcoin/bitcoin-zit-in-accumulatiefase-volgens-on-chain-data/

Instagram: Gewoon Crypto

Twitter: Gewoon Crypto

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse video’s!

Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur! Alle verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle Consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de toegezonden informatie blijven volledig voor u eigen rekening want het is geen financieel advies. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen! Cryptocurrencies brengt risico’s met zich mee, je kan een deel of zelfs al je inleg verliezen.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. Aan de inhoud van de video’s op het kanaal Gewoon Crypto kunnen geen rechten worden ontleend.

4 gedachten over “CRYPTO KOMT HARD TERUG & IS BITCOIN ZOALS DE AMAZON TIJDEN DE DOT COM CRASH?”

  1. 👍Bedankt voor deze interessante video. Helemaal mee eens Crypto zal zeker nog sterk dalen maar komt zeker weer terug en zal massaler terugkomen en stijgen naar ongekende hoogtes. HODL….koop bij (dca) en wacht op betere tijden. Fijne dag verder ☕🌷

  2. Ik denk dat er al genoeg mensen hun geld/geloof verloren zijn. Bitcoin is iets speciaal en de blockchain is super! maar waarde heeft het niet volgens mij. gebakken lucht waar te veel vraag naar is.

    dit is mijn mening maar natuurlijk 😀 (en als je een trend toont op enkel de laatste 2 dagen is die niet echt vertrouwbaar)

Reacties zijn gesloten.