Crypto-interesse Nederland zakt | Hardste daling ter wereld | BTC nieuws vandaag | #698


De interesse in crypto daalt wereldwijd. De bearmarkt zorgt ervoor dat minder mensen belangstelling krijgen in digitale valuta. Nederland daalde hierin het hardste ter wereld. Dit en meer zie je vandaag in de video van Jari.
Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:34 Blackrock start samenwerking met Coinbase
04:51 BTC en ETH worden ‘Digital commodity’?
07:17 Crypto interesse in Nederland daalt het hardst
10:44 Inflatie, maar waarom kijkt niemand naar de balance sheet?
15:16 Koersanalyse BTC
18:40 Koersanalyse ETH
21:42 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

18 gedachten over “Crypto-interesse Nederland zakt | Hardste daling ter wereld | BTC nieuws vandaag | #698”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Misschien een keer leuk om over alt's een keer weer te hebben? Zoals GameFi, Play to earn, staking, metaverse, Music NFT's enzovoorts. Of kunst en vastgoed met smart contracts. Genoeg innovatie daar.

  3. BlackRock en Crypto….? Tijd om uit de Crypto te stappen.

  4. Blackrock bezit de ½ Wereld , dat ze ook nog alle crypto willen is inderdaad tijd om eruit te stappen

  5. Super weer Jari! Wellicht een idee om samen met Axel te doen? Of zoiets 😉

  6. Ze werken samen en mogen hier geen vragen over stellen !!!

  7. – 37 % kwam door het mooie weer, kunnen ze daar niet zelf opkomen ?

  8. Haha no wonder Krypto is a trap, just like fiat currency is, remember only Gold & Silver is real money proven for more then 6000 years.💪🤠

  9. De meeste mensen gooien veel van hun beste en meest winstgevende investeringsideeën weg, simpelweg omdat ze waarschijnlijk niet zullen werken. Deze investeerders staan nooit stil bij hoeveel ze verdienen als er zich onwaarschijnlijke resultaten voordoen. Eerlijk gezegd is de enige manier om de recessie te overleven, meer geld te hebben. dus alsjeblieft, ik ben nieuw in crypto en ik vind het moeilijk om deze strategieën goed te gebruiken. Waar kan ik een legitieme makelaar vinden die mijn account beheert en me ook leert handelen?

  10. Mevrouw Amber is legitiem en haar methode werkt als magie. Ik blijf elke week verdienen met haar nieuwe strategie

Reacties zijn gesloten.