Crypto.com voegt Pay-ondersteuning toe voor MATIC, USDC en DAIDe Singaporese cryptocurrency-uitwisseling Crypto.com heeft onlangs een update gelanceerd voor zijn DeFi-portemonneeservice die ondersteuning biedt voor fiat-naar-crypto-aankopen in meer landen en drie nieuwe tokens.

In een blogpost die op 16 mei werd gepubliceerd, kondigde het bedrijf de toevoeging aan van Polygon (MATIC), USD Coin (USDC) en Dai (DAI) aan Crypto.com Pay, een fiat-to-crypto on-ramp-service die de aankoop mogelijk maakt van cryptocurrency via creditcard of betaalpas.

Het trio van nieuwe tokens voegt zich bij Bitcoin (BTC), Ether (ETH) en de native CRO van Crypto.com als de enige tokens die momenteel beschikbaar zijn voor Pay-aankopen. CRO kan nu worden gekocht in de Cronus-blockchain van Crypto.com of het Ethereum-netwerk. Volgens de post zal ondersteuning voor meer tokens “binnenkort worden toegevoegd”.

Crypto.com kondigde ook Pay-ondersteuning aan in meer landen, waardoor het aantal landen dat de service kan gebruiken om crypto rechtstreeks binnen de DeFi-portemonnee-app van het bedrijf te kopen, wordt uitgebreid tot 108 in totaal.

De laatste update die in de blogpost wordt genoemd, betreft het stroomlijnen van de Pay-interface om aankopen met minder tikken te vergemakkelijken.

De beurs heeft onlangs een virtuele assistent gelanceerd die is gebouwd op de GPT API om klanten te helpen, en werd een early adopter van ChatGPT-technologie onder cryptocurrency-uitwisselingen.

Verwant: Crypto.com lanceert op ChatGPT gebaseerde AI-gebruikersassistent Amy

Zoals Cointelegraph meldde, is de vice-president van Crypto.com, Abhi Bisarya, “bullish” over het gebruik van AI in de cryptocurrency-industrie, maar is hij van plan de AI-assistent op proefbasis uit te proberen terwijl het bedrijf rekening houdt met gebruikersfeedback.

Ondertussen schreeuwen bedrijven in de crypto- en blockchain-industrie om mee te doen aan de AI-rush. Web3-bedrijf BlockGPT heeft bijvoorbeeld onlangs een ‘chat-to-earn’-schema gelanceerd waarmee gebruikers van zijn BEP-20-tokenplatform beloningen kunnen verdienen voor interactie met de ChatGPT-achtige AI-modellen van het bedrijf.

De populaire cryptocurrency-uitwisseling Binance lanceerde ook zijn eigen op ChatGPT gebaseerde aanbod genaamd “Sensei”, een virtuele educatieve assistent die is geïntegreerd in de consumentenopleidingsacademie van het bedrijf.Plaats een reactie