Crypto.com UPDATE: Rentewijziging, Visa Debit card, CRO staken, overwegingen en 9 tips! [afl 143]

laatste update: 05-2022


Crypto.com UPDATE: Rentewijziging, Visa Debit card, CRO staken, overwegingen en 9 tips! [afl 143]

Vanaf 26 maart 2022 zijn er een aantal wijzigingen in de rente van Crypto.com doorgevoerd. Dit soort wijzigingen zijn normaal en zien we bij alle platformen wel gebeuren door het jaar heen.

In afl 143 een update over crypto.com en neem ik de wijzigingen met je door, sta ik stil bij het staken van CRO, waarom ik dat aanbeveel en tevens geef ik diverse overwegingen aan je mee rondom CRO en de Earn module van Crypto.com. Tot slot krijg je nog 9 tips mee!

Alle rentewijzigingen op een rij vind je hier:

Start nu met traden op Bybit en ontvang tot 💰$4.610 bonus in Bitcoin
👉
Registreer, deposit & CLAIM je bonus!
LET OP! Leverage trading is erg risicovol en is niet aan te raden voor beginnende beleggers!

👉NEXO RENTE OP CRYPTO: Ontvang $100 aan Bitcoin bij aanmaken account en minimale storting van minimaal $1000!

👉CELSIUS RENTE OP CRYPTO: Ontvang 💰$50 aan Bitcoin cadeau bij Celsius bij aanmaken account en als je minimaal $400 aan Crypto naar jouw geregistreerde account stuurt via onderstaande link (hoge rente tot 8%+ op Crypto):

👉BLOCKFI RENTE OP CRYPTO: Ontvang tot 💰$250 aan Bitcoin als je een account aanmaakt en Crypto stuurt naar je nieuwe rekening (8%+ rente op Crypto)
The BIAs have not been registered under the Securities Act of 1933 and may not be offered or sold in the United States, to U.S. persons, for the account or benefit of a U.S. person or in any jurisdiction in which such offer would be prohibited.

👉YOUHODLER RENTE OP CRYPTO (tot 12,3% op Stablecoins):

Meld je aan en bestel NU je eigen Crypto Visa Debit card (tot 8% cash back op jouw uitgaven) via deze link en ontvang $25 aan CRO tokens vanaf een Ruby Steel card:
Referral code: g73xz5t9qt

Combineer de Visa Debit card met Curve om gebruik te maken van Apple Pay (gratis) en ontvang 1 maand 1% cashback:

Koop en claim voor altijd jouw eigen NFT Domein voor nu (zenden en ontvangen Crypto op eigen naam) én toekomstig gebruik hier:

Koop je favoriete Crypto op één van onderstaande Exchanges door via deze link(s) een account aan te maken:
👉Bitvavo: (geen transactiekosten over eerste 💰€1.000 aankoop en/of verkoop)
👉Binance: (10% doorlopende korting op transactiekosten!)
👉LiteBit: (10 euro welkomstbonus na volledige registratie 1e 200 aanmeldingen, loopt tot 1-mei’22)

👉Koop je eigen Ledger Nano X hier: shop.ledger.com/pages/ledger-nano-x?r=a479c4924da9
👉Koop je eigen hardware wallet in Credit Card formaat hier: CoolWallet Pro:

00:00 Intro
02:03 Rentewijzigingen, impact en alternatieven
04:28 CRO staken
06:25 Supercharger
09:20 Stablecoins verplaatsen
12:25 9 Tips en Tricks
17:24 Wrap-up

30 gedachten over “Crypto.com UPDATE: Rentewijziging, Visa Debit card, CRO staken, overwegingen en 9 tips! [afl 143]”

 1. Start nu met traden op Bybit en ontvang tot 💰$4.610 bonus in Bitcoin
  👉 https://bit.ly/eenrijkerlevenBybit
  Registreer, deposit & CLAIM je bonus!
  LET OP! Leverage trading is erg risicovol en is niet aan te raden voor beginnende beleggers!

  Koop je favoriete Crypto op één van onderstaande Exchanges door via de link een account aan te maken:
  👉Bitvavo: https://bit.ly/BitvavoAccountAanmaken (💰geen transactiekosten over eerste €1.000 aankoop en/of verkoop)
  👉Binance: https://bit.ly/RegisterToBinance (💰10% doorlopende korting op transactiekosten!)
  👉LiteBit: https://bit.ly/EenrijkerlevenLiteBit (💰10 euro welkomstbonus na volledige registratie 1e 200 aanmeldingen, loopt tot 1-mei’22)

  Meld je aan en bestel NU je eigen Crypto Visa Debit card (tot 8% cash back op jouw uitgaven) via deze link en ontvang $25 aan CRO tokens vanaf een Ruby Steel card: https://bit.ly/ERLCryptoVISADEBIT
  Referral code: g73xz5t9qt

  Combineer de Visa Debit card met Curve om gebruik te maken van Apple Pay (gratis) en ontvang 1 maand 1% cashback: https://bit.ly/ERL_CurvekaartAanvragen

 2. Ik ben ook fan van Jerry's pool werkt perfect!

  Had je nou bij Jerry's pool een cooldown periode van 28 dagen als je het er wilt halen ?

  Want uiteraard wordt het sparen voor de volgende kaart 💳

 3. Dank voor de informatieve video!
  Tip: je kunt ook naar UST converteren en via locked staking op binance (30 dagen) 21% krijgen.

 4. het nieuws van net flix hebben we allemaal gezien dus we weten allemaal dat de prijzen zullen stijgen maar ik ben benieuwt of we dit blijven vergoed krijgen

 5. Ik moet eerlijk zeggen dat ik ook met de supercharger mee doe zonder me te verdiepen in de munt die ik ga krijgen. Alles wat ik krijg zet ik toch weer om in Cro.

 6. Hi Rogier, ik had even een vraag over het upgraden van de kaart van Ruby naar Green/Indigo. Op het moment dat je de upgrade uitvoert, krijg je als ik het goed begrijp een nieuwe, virtuele kaart tot de nieuwe fysieke kaart geactiveerd is. Is mijn huidige kaart gelijk na de upgrade inactief, m.a.w. Heb je een periode van ongeveer een maand geen fysieke kaart meer? Kan je kort de upgrade procedure uitleggen? Tnx!👍🏻

 7. Hé dank je wel Rogier, super goede uitleg en dank je wel voor jouw ideeën omtrent wat te doen met je cashback… het verdienen van CRO gaat nu goed, meeste groothandels accepteren de curve kaart dus die croootttjjjeess tikken aan!!! het overzetten naar de DeFi is eenvoudig en slim om te doen… nogmaals heel erg bedankt 🤩🙏 fijne dag

 8. De fee’s om met name BTC te verzenden van CC zijn erg hoog. Je moet uitrekenen of het de moeite waard is om te verzenden.

 9. Rogier, om op de jadegreencard fiat te zetten kun je idd de credit card gebruiken. Ik zag echter dat er 3% fees op het bedrag in rekening wordt gebracht. Via SEPA gaat het goed, duurt echter paar dagen. Hoe kun je nu snel je debit card bijvullen zonder hoge kosten. De CRO wil ik nl niet in wisselen..

  Edit: Found it, fee is als je van de creditcard wilt storten op crypto. Als je eenmaal de kaart heb kun je "Top up" doen en dat is kostenloos.

 10. Gm, als je bij Curve een jaar abonnement betaald.. is het €150,- (goedkoper dan maandelijks 14,99)

 11. Goede morgen Rogier. Hartelijk dank voor je duidelijke video. Ik heb 1 vraag. Als je een redelijk groot bedrag op je DEFI Wallet zet is het dan slim om het risico te spreiden dus meerdere Validatoren te gebruiken? Groet Marcel

 12. Hey, Rogier! Ik heb zelf net de upgrade naar de Jade green gedaan. Was wel spannend om zoveel geld in 1 munt te steken. Daarvoor had ik verschillende plukjes van enkele honderden euro's in diverse munten staan. M'n stablecoins omgezet in CRO en een 2000€ extra geinvesteerd om de hogere rewards te kunnen krijgen. Ik moet zeggen dat je het dan pas echt ziet vooruit gaan! CRO zet ik dan telkens om naar de Coins waarvan m'n laatste earn stake verloopt en verleng die dan weer. Enige vraag waarmee ik zit is: wat gebeurt er als je 6 maanden stake voor je kaart om is. Hernieuw je die dan of is het genoeg om de CRO dan gewoon te staken. Vind daar niet direct een antwoord op.

 13. Ik wil ook upgraden naar Jade green, jammer dat je dus 50 euro moet betalen om van de " gratis" kaart naar Jade green te gaan…..

 14. lukt het betalen met de card ook met tanken. Ik las ergens iets dat dit niet altijd goed gaat en hogere bedragen worden afgeschreven.

 15. Betreft het betalen van evt gas/elektra/stadswarmte: Vattenfall accepteerd wel betalingen met Visa! Mooie plus in deze. Het is soms wat uitpluizen binnen de vastere lasten, maar dat was er in ieder geval één waarbij het kon. De rest is vaak automatisch incasso of overboeking inderdaad.

 16. Weer een rentewijziging aangekondigd Per 1 Juni 2022. Jammer maar helaas is verplaats heel mijn portofolio.
  Tier Quota based on
  fixed-term allocations Applicable rates
  Tier 1 The first US$3,000 Full rewards rate
  Tier 2 US$3,000 to US$30,000 0.5x of Tier 1 rate
  Tier 3 Subsequent allocations 0.3x of Tier 2 rate

Reacties zijn gesloten.