Cosmos (ATOM) springt in één dag met meer dan 12% terwijl de markt zich herstelt


Cosmos verhandelde een zeer volatiele cryptomarkt in 2022, maar 2023 vertoont tekenen van herstel. CoinMarketCap laat zien dat de wereldwijde cryptomarktkapitalisatie in 24 uur is gestegen.

Het handelsvolume van cryptocurrencies op de markt is ook binnen 24 uur toegenomen. Deze gegevens bewijzen dat er nog steeds veel wereldwijde interesse is in cryptocurrencies.

Volgens een peiling uitgevoerd op Twitter, ziet 53,8% van de deelnemers het begin van 2023 als optimistisch. Daarentegen voorspelt 46,2% een bearish markttrend voor begin 2023. Echter, Twitter-gebruiker Neonpanda stelt dat deze voorspellingen speculatief zijn, aangezien crypto ingewikkeld is.

Cosmos (ATOM), nummer 20 op de cryptomarktlijst, heeft vandaag, 9 januari, tekenen van een herstel van zijn prijs laten zien. Cosmos heeft geprofiteerd van deze verbeterde marktvooruitzichten, aangezien zijn native token ATOM ook vandaag in het groen.

De prijswijziging in 24 uur is $ 1,24, een stijging van 12,34%. Deze toename weerspiegelt zich in het handelsvolume van het activum, dat met 265,39% is gestegen

Hoe lang zal Cosmos (ATOM) de bullish trend berijden?

ATOOM bevindt zich momenteel in een bullish trend aan het begin van het jaar. De formatie van langere groene kaarsen laat zien dat de stieren de overhand hebben in de markt. Het activum is uit de zijwaartse trend gebroken en is blijven stijgen op de grafiek.

Het ondersteuningsniveau van $ 8.441 bleef behouden toen de prijs steeg. Atom zal weerstand ondervinden bij $ 14.458 en $ 15.817. Aangezien deze niveaus echter onder het hoogste punt ooit van $ 44,70 liggen, blijft het een mogelijkheid.

Het activum wordt verhandeld boven de 50 dagen en 200 dagen Eenvoudige voortschrijdende gemiddelden (SMA). Het impliceert dat zowel het korte- als het langetermijnsentiment momenteel bullish is. Ook de relatieve sterkte-index (RSI) geeft soortgelijke signalen af ​​met een stand van 75,87, wat in het overboughtgebied ligt.

De voortschrijdend gemiddelde convergentie-divergentie (MACD) is ook bullish. De MACD bevindt zich boven zijn signaallijn, wat een koopsignaal is. Het impliceert dat ATOM zijn prijsstijging de komende weken zou kunnen voortzetten zonder negatieve gebeurtenissen.

Houd er echter rekening mee dat als een digitaal activum met 50% daalt, het met 100% moet worden hersteld om terug te keren naar de vorige prijs. Deze prestatie kan complex zijn om te bereiken voor altcoins. Beleggers moeten ook bedenken dat altcoins meer zijn vluchtig dan large-cap cryptocurrencies zoals bitcoin.

De prijs van ATOM staat momenteel op $ 11,31 in de daggrafiek. | Bron: ATOMUSD-prijsgrafiek van TradingView.com

Wat is de drijvende kracht achter de heropleving van Cosmos (ATOM)?

Hoewel de cryptomarkt tekenen van herstel vertoont, is deze nog grotendeels volatiel. Verschillende factoren zijn verantwoordelijk voor een prijsverandering van een digitaal activum op de cryptomarkt.

Cosmos (ATOM) geniet van een prijsstijging als gevolg van toegenomen handelsactiviteit, volgens gegevens van CoinGecko. Het Cosmos Network probeert als brug te dienen andere blockchains verbinden naadloos te communiceren.

Ook het aanbieden van regelmatige upgrades op het netwerk, zoals Web3-oplossingen, heeft bijgedragen aan zijn populariteit. Op het Cosmos-netwerk ontvangen bloggebruikers regelmatig updates over evenementen.

Kosmos heeft een gemeenschap met een rijke aanhang waar informatie en communicatie een prioriteit blijven. Ontwikkelaars kunnen ook communiceren en ideeën uitwisselen in de community.

Het netwerk ondersteunt ook tot 266 moderne apps en diensten. Met een bloeiend ecosysteem en dagelijks gebruik, is het gemakkelijk in te zien waarom het token een heropleving geniet.

Uitgelichte afbeelding van Pixabay en grafiek van TradingView.comPlaats een reactie