Cosmos (ATOM) rally’s met meer dan 10% winst als indicator niet in veilige zone aangeeft


  • De prijs van ATOM toont kracht terwijl de prijs stuitert van een wekelijks dieptepunt van $ 8,5, wat de bulls wat opluchting geeft.
  • De prijs van ATOM blijft er bearish uitzien naarmate het sentiment voor de markt aanhoudt, terwijl de zaken er voor de meeste handelaren en investeerders onzeker uitzien.
  • De prijs van ATOM stijgt hoog op het dagelijkse tijdsbestek terwijl de prijs naar de 50 exponentiële voortschrijdende gemiddelden (EMA) prijs beweegt, waardoor het minder waarschijnlijk lijkt dat hij hoger zal breken.

De prijsactie van Cosmos (ATOM) was onlangs niet motiverend nadat de prijzen daalden van een regio van $ 27 naar een wekelijks dieptepunt van $ 8,5. Met velen die op zoek waren naar een grote daling in de prijs van Bitcoin (BTC), stuiterde de prijs van Bitcoin (BTC) van $15.500 terwijl de prijs steeg naar een hoogtepunt van $16.500, waardoor de beren aan de zijlijn bleven terwijl de prijs van Comos (ATOM) wat opluchting kreeg om sterk te blijven boven de belangrijkste ondersteuning. De prijsactie die Cosmos (ATOM) en veel altcoins de laatste tijd laten zien, was problematisch omdat veel altcoins strijden om te overleven. Het Domino-effect van de FTX-sage en andere grote investeerders die erbij betrokken waren, hebben de markt tot stilstand gebracht, aangezien de markt na voorgaande weken nog geen grote stap moet zetten. (Gegevens van Binance)

Cosmos (ATOM) prijsanalyse op de wekelijkse grafiek

De meeste cryptohandelaren en investeerders hebben een paar zware dagen achter de rug, waarbij velen zich zorgen maken over waar de markt naartoe gaat na zoveel turbulentie in de crypto-ruimte. Veel altcoins hebben moeite gehad om kracht te tonen en belangrijke steun te verliezen in een poging om te overleven.

De huidige marktonzekerheid heeft ertoe geleid dat handelaren en investeerders aarzelen om altcoins te kopen, omdat er geen garantie is dat ze snel in waarde zullen stijgen.

De prijs van ATOM op de wekelijkse grafiek heeft het moeilijk ondanks de marktonzekerheid die van invloed is geweest op grote cryptoprojecten die zijn blijven bouwen in deze bearmarkt, en er blijft meer FUD (angst voor onzekerheid en twijfel) bestaan. ATOM zag zijn prijs verhandeld worden in een regio van $ 17 op de wekelijkse grafiek, maar de prijs werd verworpen toen de prijs van ATOM daalde tot een regio van $ 8,5, die van deze regio stuiterde om te handelen tegen $ 9,5 met een kleine opluchting van de markt.

Wekelijkse weerstand voor de prijs van ATOM – $10.

Wekelijkse ondersteuning voor de prijs van ATOM – $ 8,5.

Prijsanalyse van ATOM op de dagelijkse (1D) grafiek

Dagelijkse ATOM-prijsgrafiek | Bron: ATOUSDT op Tradingview.com

De prijs van ATOM blijft aanzienlijk zwak in het dagelijkse tijdsbestek, aangezien de prijs handelt boven $ 8,5 ondersteuning nadat de prijs werd afgewezen vanaf een hoogtepunt van $ 17.

De prijs van ATOM wordt verhandeld tegen $ 9,8 onder de 50 en 200 EMA, en fungeert als weerstand voor de prijs van ATOM. De prijs van $ 11,5 en $ 13,8 komt overeen met de prijzen op deze niveaus en fungeert als weerstand.

Als de prijs van ATOM breekt en boven de $11,5 blijft, zouden we meer rally’s voor de ATOM-prijs kunnen zien naar een regio van $13; een pauze onder een regio van $ 8,5 zou de prijs terugsturen naar een regio van $ 5.

Dagelijkse weerstand voor de ATOM-prijs – $ 11,5.

Dagelijkse ondersteuning voor de ATOM-prijs – $ 8,5- $ 6.

Featured Image From zipmex, Charts From Tradingview 

Plaats een reactie