Coinbase | Aandelen kopen in 2021 | Alles wat je moet weten

laatste update: 06-2022


In deze video ga ik alles vertellen over het aandeel Coinbase wat recent naar de beurs is gegaan. Hoe ging de beursgang? Wat doet het bedrijf precies? En hoe zien de jaarcijfers en de kwartaalcijfers eruit in 2021? Kortom alles wat je moet weten vind je in deze video. Ik ben inmiddels de trotse bezitter van aandelen Coinbase en wil deze maximaal een jaar aanhouden. Ik hoop de aandelen Coinbase eind van 2021 met een mooie winst te kunnen verkopen. Veel kijkplezier.

Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:


Zit je ook op Bux? Word dan lid van het kanaal van Freedomfund beleggen via de kanaalpagina’s. Hier bespreken ik dagelijks de markten, doe ik live trades en kun je me vinden voor het beantwoorden van vragen.

Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

2 gedachten over “Coinbase | Aandelen kopen in 2021 | Alles wat je moet weten”

  1. 👍 ik heb er een aantal gekocht, denk dat Coinbase veel potentie heeft.
    Goede video, goede uitleg wat het allemaal is en doet.

  2. Altijd je crypto’s op een externe wallet bewaren. Mocht er een cyberpandemie komen dan gaan banken, voedselketens en dit soort economische bedrijven als eerste naar de grond en dan heb jij geen reserves meer. Stort je crypto dus ook altijd op een externe wallet zoals de Nano-Ledger. Koop daarnaast altijd fysiek goud.

Reacties zijn gesloten.