CODE ROOD!!! Dit Komt Niet Meer Goed….


CODE ROOD!!! Dit Komt Niet Meer Goed….

Het ziet er Zeer slecht uit voor de aankomende periodes er komt nog een heleboel ellende aan en in deze video gaan we ons focussen op de feiten waar we op dit moment mee te maken hebben.
We dachten dat we met covid in de ellende zaten, was dat wel zo? of is de situatie waarin we nu verkeren vele malen erger??

Official partners:
🏆 BYBIT (tot $4000 Bonus):
🏆 Bitvavo (€10 Gratis):
___________________________________________________________________

Content:
🔶Altcoin Serie:
🔶Copytrading Serie:
🔶Earnings Serie:
🔶Aan Tafel met Doopiecash:

Check hier onze Trading Leerprogramma’s :
🔶(Gratis) Cursus:
🔶Swingtraden:
🔶Daytraden:
🔶Platinum club:

Social Media:
🔶Youtube:
🔶Twitter: @Doopiecash
🔶 Instagram: @Doopiecash
🔶 Discord:
🔶 Facebook:

___________________________________________________________________

*Geldig voor de eerste 7 dagen na aanmelding

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden onttrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Traden #Inflatie #Doopiecash

30 gedachten over “CODE ROOD!!! Dit Komt Niet Meer Goed….”

 1. Crypto millionaires don’t get made in bull tops they get made in bear bottoms

 2. En iedereen vergeet de aankomende digitale euro wat al je investeringen waardeloos zal maken succes maar deze crises is niet zoals voorgaande crisissen

 3. Hey mannen met betrekking tot de lonen ik zie ze nog niet stijgen vanuit de werkgever en de cao verhoging is nog niet de helft van de inflatie. Niet vergeten dat veel bedrijven bakken met geld hebben verdiend in de afgelopen 5 jaar. Buiten de corona dan. Bedrijven zijn gebouwd door en afhankelijk van de werknemers. Een gebaar terug in deze tijd, nadat veel werknemers jaren lang hard gewerkt hebben vind ik persoonlijk op zijn plaats. 💥💫

 4. Staat een leuke documentaire van een uur op youtube over the great depression 1929. Veel herkenbare punten uit die tijd die benoemd worden

 5. Wat is jullie kijk op de huizenmarkt/rente nu? Juist wel of niet kopen?

 6. Ik geloof in de kansen, Ik heb alleen wel besloten dat zodra de CDBC er komt wij ons bedrijf sluiten en weg gaan uit Europa, want als je je Bitcoin niet mee kan omzetten naar CDBC of er word bepaald wat je mag kopen dan heeft ook traden geen zin. Ik hoop dat we massaal weer contant gaan betalen van onze genomen winst 🙂

 7. goeie video weer jongens,heb ook al veel meegemaakt,veel verloren maar ook leuke klappertjes gemaakt,moeten vooruit kijken en probeer te dca en…

 8. Echt een nutteloze video, opeens wordt er gedaan alsof dit normaal is en het niet gek is en dat is natuurlijk ook zo. Maar de video's hiervoor was het 180° graden anders. En deze shit komt voornamelijk door al dat gezeik met FTX. Economisch drama moet nog komen.

 9. Ben het niet helemaal eens met jullie visie. Door de covid steun werden bedrijven overeind gehouden die allang failliet hadden moeten gaan. Het is daarom logisch dat er nu veel bedrijven alsnog failliet gaan. Daarnaast vertellen jullie dat er dan veel mensen op straat komen te staan zonder werk… Op dit moment is er juist een enorm tekort aan arbeidskrachten en zijn er nooit zoveel vacatures geweest. Hoe vervelend het ook voor de mensen het is om hun werk te verliezen, er zijn genoeg mogelijkheden om een nieuwe baan te krijgen.

 10. Juist nu tijdens deze daling kopen we zijn nu al 50 weken in berenland

 11. Persoonlijk ben ik toch van mening dat de groep die nu loonsverhoging krijgen het zeker nodig hebben maar ik denk dat mensen in de "middenklasse" en zeker de onderste laag van de middenklasse het hardst worden getroffen. Waarom? Zei verdienen net boven de grenzen van toeslagen, loonsverhoging, sociale huur etc. Maar krijgen wel net als als iedereen ook alle klappen. De klappen die bij de laagste inkomen groep deels wordt gecompenseerd met toeslagen en indexeringen.

 12. Crisis lijkt wel bewust gecreëerd. Uitspraken van IMF directeur over centrale bank digital currency. En de uitspraken van het world economic forum doen mij denken dat er straks weinig prive bezit over is en we nog meer afhankelijk worden van de overheid. Daarom ben ik blij met de updates van DoopieCash, zelf proberen te zorgen dat je je kunt blijven redden. ☕☕

 13. Het is 1 grote gecreëerde crisis, heren. Die in golven over ons uit wordt gestort.

 14. Time to buy guys, wachtend op de next bullrun . Een x10-x50 is makkelijk te behalen met deze lage prijzen en de prijzen die nog gaan komen. (Longterm)

 15. Goed gesprek mannen. Jullie leggen het in normale mensentaal uit.

 16. Mijn target voor BTC remains at 10k en lager. Ik denk dat we een echt regulatie nodig zullen hebben en uiteindelijk utility coins zullen overleven. Bedankt voor jullie input mannen! Keep up the good work!

 17. In principe hangt alles toch samen met elkaar. Geld drukken –> meer investeringen (huizen, bedrijven, technologie) –> meer grondstoffen –> grondstoffen tekorten etc. –> enorme inflatie and so on. Alles hangt samen met wat de CBDC's doen. Corona crisis was zeker heel heftig maar ik denk als we meer de term survival of the fittest hadden toegepast en dus ook de bedrijven die minder gezond waren lieten omvallen hadden we heel deze inflatie niet gehad (economische crisis)

 18. Het loon van de één is onderdeel van de kostprijs voor een ander. Oftewel de welbekende loon prijs spiraal.

 19. Nou voorlopig is mijn loon nog 0% omhoog gegaan :/ En ze willen in NL volgens mij dat mensen meer uren gaan werken… nu heb ik een berekening laten maken, wat het effect zou zijn als ik meer uren zou gaan werken en het resultaat was droevig. Conclusie, ik ga voor dat kleingeld niet een dag extra werken.

 20. doopiecash, hoezo zijn de aandelen sinds gister ineens aan het stijgen als een jekko? ik wil absoluut niet zeggen dat jullie niet mijn voorbeeld zijn maar gister ging mn wallet +7% en vandaag waarschijnlijk weer tegen de 5%, ik handel op de amerikaans markt maar zou dit een gedwongen uitcashmoment moeten zijn?

 21. In België is dit ook met ons loon, maar vergeten wel te zeggen dat als je 2% index verhoging kreeg. Dat de belastingschalen maar met 1% mee stegen. dan betaal je binnenkort meer belasting met je extra loon en daar sta je dan. Mensen blij maken met een dode mus…

 22. Alles heeft met elkaar te maken " cause and effect " en dat begon in januari 2021 US.

Reacties zijn gesloten.