Chinees Nieuwjaar: Bitcoin stijgt | Axie Infinity (AXS) stijgt 42% | Crypto nieuws vandaag | #803


Historisch gezien steeg Bitcoin tijdens Chinees Nieuwjaar. Daarnaast is AXS met maar liefst 42% gestegen in de afgelopen 24 uur! Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:40 BTC stijgt hard, waarom?
03:52 Zorgde Chinees Nieuwjaar voor extra stijging?
06:20 Bitcoin Mining Council presenteert nieuwe cijfers
09:08 Axie Infinity (AXS) stijgt 42%! Hoe kan dit?
12:30 Banken lenen miljarden aan 2 wankelende crypto-banken
14:52 koerrrsen koerrrsen!
18:26 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “Chinees Nieuwjaar: Bitcoin stijgt | Axie Infinity (AXS) stijgt 42% | Crypto nieuws vandaag | #803”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Aan Axel ,Jarien, team van BLOX op YT. kanaal mooi Chinees N. hebben gevierd ja,ja jaar v.d. Konijn koers BITC.lekker omhoog 😀🥰💥🙏💪🐰🐰wens een hele mooi avond groet

  3. Bitcoin is de toekomst, er nu in investeren is het verstandigste, vooral met de huidige situatie.

Reacties zijn gesloten.