China stuurt bitcoin miners weg | koers daalt hard | BTC Nieuws vandaag | #431


Wat een begin van de week weer -_ – Bitcoin koers is hard aan het dalen en dat komt vooral door FUD uit China. Is er ook goed nieuws? Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:19 Coinmarketcap.com
02:28 Hashrate zakt hard
05:49 Miners hodlen massaal
07:32 Ook Paraguay gaat wetsvoorstel indienen
10:27 Hester Peirce (SEC) over aanklacht tegen Ripple
13:00 ECB laat rente historisch laag
15:20 Koerrrsen koerrrsen!
20:54 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:

✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

23 gedachten over “China stuurt bitcoin miners weg | koers daalt hard | BTC Nieuws vandaag | #431”

 1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

 2. Het daalt hard omdat het dankzij Twitter berichten van Musk een grote zeepbel is die gecorrigeerd moet worden.

 3. Andere opstelling? Je kijkt normaal recht in de lens, nu meer naar links.

 4. Hebben jullie je coins al verkocht boys? Het daalt erg hard…

 5. Duidelijke uitleg weeral..jullie dien het heel goed😃😁🤔🤔 grts

 6. Ik roep het al weken, bitcoim daalt naar de 20k en straks kun je er nog maar een pizza Margarita voor kopen. Dan wel een kleine. 😂

  Maar voor de optimisten onder ons, straks kunnen ook mensen met een kleine beurs een hele bitcoin bezitten 👍

 7. Wat een soap dit. Geeft vertrouwen, alleen drugslanden zijn bereid cryto’s te accepteren.

 8. Dit is een tijdelijke dip. China wil van Bitcoin af omdat ze er geen grip op heeft. Minen gaat gewoon in een ander land verder.

 9. I can't wait man! 1.5 billion will be burned, EIP 1159 will be released and Ethereum 2.0 is also getting closer. In short 🚀

 10. OOF lekker sale,s kapot goedkoop, mooie drop, lekker inkopen

 11. hoezo werkt iDeal niet meer op binance 🙁 wtf man kan niet eens de dip kopen hierdoor hebben ze opeens iDeal buiten dienst wtf

 12. haha jaja 🙂 leuk naar jullie te kijken:) jhaa dit twas wel even lastig om positief te zijn op zon dag:p

 13. Achterlijk China, lopen te zeiken over minen maar willen wel alles fabriceren voor hele wereld. Lekker geloofwaardig. Koers manipulatie is het gewoon.

 14. idd ….stilte voor de storm! en dan: eeuwige rust! een vuile coin dus,die bitco2in! maar ja,wat kan het schelen,alles voor de winst,toch? de bedenkers zijn al lang binnen en laten de rest BLOEDEN! en alles aangrijpen,als een drenkeling op een woeste oceaan,om landen te noemen die niks bezitten,of alleen goedkope en vervuilende energie….dus verandert er helemaal niks:deze landen hebben niks en de bitco2in verandert daar niks aan..sterker nog:deze landen worden straks als milieuverpesters gezien!

 15. ALL THANKS TO HACKERLULZSEC ON TELEGRAM FOR THE SECOND PAYMENT OF 0.5BTC I JUST CONFIRMED ABOUT 10MIN AGO..THE SOFTWARE IS AMAZING AND IT IS REALLY WORKING FOR ME

 16. Mulli, normaal SEPA een dag maar nu weet ik dat niet want misschien is het heel druk met kopers ivm met lage koersen. gewoon eerst met heel klein bedrag proberen!

Reacties zijn gesloten.