China maakt Bitcoin alleen maar sterker | BTC nieuws vandaag | #507


Volgens Edward Snowden heeft China bitcoin alleen maar sterker gemaakt. En wat is er met DeFi-protocol Compound aan de hand? Axel praat je bij! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:10 Compound kwetsbaar door grote bug
04:11 Mogelijk nog deze maand een Amerikaanse BTC ETF
06:50 Edward Snowden spreekt zich uit voor BTC
09:26 Pandora Papers; Panama Papers 2.0 gelekt
11:42 Handel Evergrande beurs HongKong stilgelegd
13:21 Koerrrsen koerrrsen!
18:47 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

11 gedachten over “China maakt Bitcoin alleen maar sterker | BTC nieuws vandaag | #507”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Kun je ook een keer ETH behandelen?
    Volgens mij wint deze procentueel het van BTC.

  3. Wat is er aan de hand met jullie video's? Het valt mij op dat er behoorlijk vaak ruis in het beeld zit. Vooral als ik ze kijk op mijn tv.

  4. Thanks for keeping us locked in !! ❤ Let the fomo begin folks! 110 k bitcoin by December
    always appreciate the realness of your content the bearish and bullish case scenario is very very important to know both scenarios so we are always prepared thank you so much !!! Still got a couple of Alt coin i believe will 10x, I have cashed out most of my Alt coin, made over half a million dollars this year, it took hard work getting here, But i will be dropping some tips on how to do this. and how i increased my portfolio at the end thanks to Jeffrey A. Hawkins for sharing them which my portfolio still grow till date

Reacties zijn gesloten.