CHANGE=: HOE STEENRIJKE RALPH MAMADEUS JONGE HUURDERS UITKNIJPT IN DE WOONCRISIS | BOOS S07E09

laatste update: 05-2022


We zijn genomineerd voor The Best Social Awards in de categorieën ‘Beste YouTuber/YouTube serie’ en ‘Positive Impact’. Stem hier!

Bekijk hier onze website:

Lees hier de mail van de advocaat van Change=:
Bekijk hier de aflevering van Kassa:

Er gaat van alles mis bij ‘woonconcept’ Change=. De huurders, vooral jonge werkende mensen omdat Change= zich expliciet op hen richt, zijn ontevreden over hun woonsituatie om uiteenlopende redenen. Zo zijn ze binnengelokt met mooie beloftes over allerlei voorzieningen die er nooit kwamen, zoals een postkamer, een restaurant en kluisjes. Daarnaast beklagen huurders zich over de kapotte deuren, het vieze meubilair, kapotte spiegels en meer. Maar het belangrijkste? Er is ooit een contractconstruct opgesteld door Change= dat door de rechter nietig werd verklaard. Een heleboel huurders spanden met Stichting !WOON een zaak aan, en er werd bepaald dat Change= de kosten die onder het zogenaamde ‘dienstencontract’ vielen terug moest betalen aan de huurders. Maar Change= heeft daar andere ideeën over. En die ideeën maken het de huurders, die toch al moeten omgaan met een kapotte huizenmarkt, niet bepaald makkelijk.

Ook boos? Of wil je klokkenluiden? Mail ons op boos@bnnvara.nl!

Je wordt opgelicht. Een influencer levert jouw product niet. Een huisjesmelker maakt misbruik van de markt en jaagt jou op extra kosten. Je mag ergens homo zijn, maar niet homo doen. Je baas intimideert je op de werkvloer. Er moet een wet veranderen die jou en jouw leven in de weg zit. Het moet anders. Kortom: je bent boos! Weet ons dan te vinden, want wij helpen jou graag met grote én kleine problemen.

Elke donderdag om 16:00 uur op dit kanaal!

Volg ons ook op Instagram:

http://instagram.com/debroervanroos
e

30 gedachten over “CHANGE=: HOE STEENRIJKE RALPH MAMADEUS JONGE HUURDERS UITKNIJPT IN DE WOONCRISIS | BOOS S07E09”

 1. Als bewoner van Change= Zuidoost ben ik Boos dankbaar dat ze erachteraan gaan en hoop op een goede afwikkeling voor mijn medebewoners.

 2. Kotsmisselijk wordt ik van deze “change=“ mannetjes. “Kosten” in rekening brengen is gewoon een verdienmodel, handige manier om geld te verdienen. Ook nog panden verkopen aan buitenlandse investeerders.

 3. Als je dit ziet wordt het toch tijd voor een woningrevolutie. Onaantastbare criminelen en dure advocaten die over de rug van een hele generatie cocktails drinken in hun villa. En ik woon noodgedwongen thuis of moet op dure kamers. Veel in mijn vriendenkring wonen met 3 of 4 man in een appartementje. We worden gewoon uitgeknepen als een nat vaatdoekje en laten het gebeuren. Dat is nog het meest sinistere.

  Er gaat pas wat veranderen als we de straat opgaan anno jaren 80”. Autobanden en barricades. Laat die huisjesmelkers maar uit angst naar Dubai vertrekken. De broekjes van al die klojo’s volkakken op de wereld. Dan pas veranderd er wat.

 4. Ik reageer eigenlijk nooit, maar sjonge jonge wat een vaag gezeik. Wat draaien hun eromheen zeg, wat een smoesjes 😖 elke keer een weerwoord wat nergens op slaat en de persoon die erachter zit is "toevallig" elke keer verhinderd. Slappe zooi daar! Oh, en af en toe moet die advocaat ook iets zeggen anders lijkt hij er voor spek en bonen bij te staan 😀 ongemakkelijk

 5. Ik schrok er van om Royce te zien, verbazingwekkend in een zaak als deze, had m beter ingeschat. Verder weer een top aflevering Tim.

 6. Damn, Tim ging echt compleet alfa man op het einde en domineerde gewoon het hele narratief zonder agressief te worden 💦 I need a Tim like that in my life

 7. Hahaha die zoon van de vries heeft niet dezelfde kracht als ze vader . Tim lijkt meer op peter . Peter r was daadkrachtiger en loste ook die vuile zaakjes op ze zoon gaat iemand verdedigen die niet te vertrouwen is . Zal ze vader niet trots op zijn

 8. Wat een fantastische aflevering is dit! Chapeau voor Tim! Eindelijk is zonder gegiechel en proberen tof/leuk te doen! Heel sterk en Marije wat een kanjer ben jij!

 9. Dat is toch de zoon van Peter R ? Flabbergasted ben ik.. had wel verwacht dat hij andere soort zaken zou doen. Los daarvan vindt ik hem als advocaat totaal niet sterk in deze.. erg jammer dit, erg zwak en dit doet zijn naam denk ik absoluut geen goeds

Reacties zijn gesloten.