Chainlink-prijs schiet omhoog te midden van hoge walvisactiviteit


Chainlink prijsbeweging dit weekend was interessant omdat de markt het onverwacht zag stijgen. De crypto registreerde toenemende walvis- en haaienactiviteiten die tot een piek leidden. De Oracle-serviceprovider was getuige van token-toevoegingen ter waarde van meer dan $ 313 miljoen op LINK-adressen van walvissen en haaien.

De prijsbeweging van veel crypto’s was onzeker, gezien de volatiliteit in de markt. Terwijl velen een gestage klim hebben opgetekend, zijn anderen naar beneden gegaan met kleine rally’s.

Vóór dit nieuwe record deed de LINK-prijs het niet goed. Maar afgelopen weekend zag het token de $ 8 stijgen. Momenteel handelt LINK op $ 7,8, met een marktkapitalisatie van $ 3,8 miljard in de afgelopen 24 uur.

Chainlink-prijs stijgt in de grafiek l LINKUSDT op Tradingview.com

LINK en andere Altcoins zijn getuige van een sterke rally terwijl oktober het doek trekt

Volgens gegevens van Santiment bereikten de walvistransacties op Chainlink in het weekend een hoogtepunt in vier maanden. De walvisactiviteiten veroorzaakten een piek in marktactiviteiten, waardoor het $ 8-niveau een paar keer werd geplaagd.

De walvisactiviteiten bleven de hele maand oktober sterk. Zaterdag registreerde 33 LINK-transacties ter waarde van meer dan $ 1 miljoen, de hoogste walvisactiviteit sinds 27 juni.

Sinds september is Chainlink het doelwit van investeerders en cryptohandelaren. De $ 8 is een sterk weerstandsniveau voor Chainlink (LINK). Een breuk in de prijs boven het niveau van $ 8 kan LINK omhoog doen gaan. Chainlink consolideert al geruime tijd sterk binnen het bereik van $ 6- $ 8.

Afgezien van Chainlink waren andere altcoins vorige week getuige van een sterke prijsrally. De prijzen van Memecoin, Dogecoin (DOGE) en Shibu Inu (SHIB) stegen aanzienlijk, waarbij DOGE handelde met meer dan 100% winst op de wekelijkse grafiek.

DOGE is echter een correctieniveau ingegaan en handelt nu op $ 0,14 met een prijsdaling van 8,68%. Het heeft momenteel een marktkapitalisatie van $ 13,8 miljard.

Ethereum registreerde ook een sterke prijsrally en is met bijna 20% gestegen op de wekelijkse grafiek. ETH heeft in oktober prijsgewijs dominantie getoond over BTC.

Na rapporten van Santiment gaat de prijsdominantie van Ethereum over Bitcoin en andere cryptovaluta door, zelfs als oktober eindigt. Het kwam nadat een toename van nieuwe ETH-adressen was gemaakt.

Chainlink gaat nieuwe concurrentie aan nu Binance zijn Oracle-netwerk lanceert

Ondertussen heeft Chainlink er sinds kort een nieuwe concurrent bij. Binance, ’s werelds toonaangevende crypto-uitwisseling, lanceerde een gedecentraliseerd Web3 Oracle. Volgens Binance is het orakel een datafeed-netwerk dat real-world data verbindt met op blockchain gebaseerde slimme contracten.

Deze ontwikkeling is de eerste noemenswaardige concurrentie voor Oracle-serviceproviders zoals Chainlink. Chainlink is uitgegroeid tot een sterk datafeed-netwerk, dat een brug slaat tussen op blockchain gebaseerde systemen en een echte online infrastructuur.

Binance zal zijn Oracle-services in de BNB-keten gebruiken voordat het wordt uitgebreid naar andere services. Het biedt tot 1.400 gedecentraliseerde applicaties en stelt Web3-partners in staat om gebruik te maken van bestaande gegevensbronnen.

Binance wil met zijn Oracle-netwerk meer betrouwbaarheid bereiken door prijsgegevens van gecentraliseerde beurzen te betrekken. Het aggregeert de prijzen met behulp van een intelligent algoritme. Als dit lukt, zal het Oracle-netwerk concurreren met vergelijkbare serviceproviders zoals Chainlink.

featured Image From Pixabay, Charts From TradingviewPlaats een reactie