CHAINLINK KOPEN? BLUE CHIP COIN MET 125% GAIN POTENTIE! 🚀🚀


CHAINLINK KOPEN? BLUE CHIP COIN MET 125% GAIN POTENTIE! 🚀🚀

🎥Claim een webinar plek:
🥇 Bybit:
🥈 Bitvavo:
👉 Sign-up, Deposit and win rewards now!

Wat we bespreken:

00:00 – 01:06 Introductie
01:06 – 03:55 Chainlink nieuws
03:55 – 08:02 Chainlink analyse, kopen?
08:02 – 09:36 Ethereum analyse

📈 Cryptonite Signalen: Crypto signalen:
📒 Benieuwd naar mijn top 5 cryptocurrencies van 2023?! Download mijn GRATIS onderzoek via deze link:
🎥 Gratis crypto training:
📊 Cryptonite Pro Indicator:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Chainlink and Price Update! When can Chainlink BREAKOUT?! Chainlink Will Shock Crypto Market In 2024. My Chainlink Price Prediction for 2025! (Deep Dive Review) Chainlink To $1 TRILLION? BlackRock can PUMP Chainlink crypto price 100x (Here is why)
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

#chainlink #link #crypto

30 gedachten over “CHAINLINK KOPEN? BLUE CHIP COIN MET 125% GAIN POTENTIE! 🚀🚀”

 1. Dag Corné, kun je memekombat nog eens updaten? Thanks!

 2. Duidelijke video! Wat betreft de live. Denk misschien een idee om het een paar keer op insta te melden , en in 2/3 youtube videos alvast melden dat je op die die datum om dat tijdstip een live zult hebben.

 3. Met stip op nr 1 in mijn portfolio: Chainlink!!! al meer dan 2 jaar. Thanks Corné, waardeer je content enorm

 4. Misschien nu in het begin met de live video's een aantal keer van te voren aankondigen😉 ik baal als ik een mis. Je eerste wel gezien en deed je top ondanks de beginfoutjes,maar dat maakte het juist echt en dus ook veel boeiender. Veel.leuker te kijken als iemand spontaan en echt is dan dat alles bij elkaar geknipt en haast geregisseerd is. Dus al met al top gedaan en hopelijk volgen er nog meer ,ook met live strategieën en misschien totdatbde kijkers van je kanaal eraan gewend zijn iets vaker van te voren aankondigingen. Misschien dat dat helpt want 140 kijkers is zo zonde want als je volgers het optijd weten zit je over 2 a 3 mnd op minstens 1500 a 2500 duizend kijkers. Ben ik van overtuigd 😉👍💪✌️🙏

 5. En wat betreft de 20 USDT ik ben al bijna 1,5 a 2 jaar trouwe volger ook een paar webinars meegedaan en trouwe kijker en abonnee 😜 dus altijd welkom hahaha Thanks voor je effort die je stopt in je video's 🙏😉😉✌️

 6. Hé Corné, even een vraagje. Als ik het goed begrijp is het dus belangrijk om pas in te stappen als we support vinden bij Ethereum? En dus niet nu al? Echt een top video weer!

 7. ik ben een beginnende idioot maar niet hellemaal achterlijk. daarom heb ik een plekje geclaimd voor jouw webinair. dankjewel voor wat je doet dankzij jou leer ik heel wat bij. ik veronderstel dat iedereen zowizo een replay gestuurd krijgt want ik kan er wel bij zijn maar met dit soort content pauzeer en herspeel ik graag, soms op verschillende momenten, aangezien het soms veel nieuwe informatie tegelijk is.

 8. Bendankt oprecht ik heb zoveel aan je video’s ik ben ook begonnen door jou en momenteel gaat het redelijk goed ik volg je raden en strategieën op en probeer er uit te leren ontzettend bedankt love naar jou

 9. jo man ben nieuw in de crypto wereld, je video's en livestreams zijn heel interessant om bij te leren wat er allemaal gebeurt in de crypto wereld en de tips voor investments zijn heel goed! mensen zeker abonneren als je up-to-date wilt blijven met het belangrijke crypto nieuws en invest tips

 10. Hey topper !

  Even over de duimpje, als ik via Discord naar YouTube kijk staat er geen duimpje onder. Dus speciaal voor jou ga ik naar YouTube via de telefoon om je een duimpje te geven. Dus denk dat hierin er minder duimpjes komen.

  Zoals je aangaf dat de laatste live minder werd bekeken heeft ook mee te maken dat je maar net moeten kunnen kijken. Vind het persoonlijk ook wat rommelig, maar is super dat wij dan wel vragen kunnen stellen en jij kan beantwoorden
  🤔
  Misschien een idee of tip om het technisch gedeelte en alle andere info die je geeft zoals normaal te blijven doen.

  Misschien werkt een live uitzending op een vast tijdstip, bijvoorbeeld zondag. Dat je dan met in je opgenomen uitzendingen een verwijzing naar die live uitzending en de punten aangeeft van wat je besproken hebt die week. Waar mensen dan over hun vragen kunnen stellen. Denk dat je op deze manier meer een structuur krijgt. Als je begrijpt wat ik bedoel 😉 Want neem aan dat je graag door de gegeven info van kijkers wil doorgroeien.

  Maar vind vooral dat je het top doet !!!

  Merk zelf dat ik vooral ook interesse heb in AI, nieuwe bedrijven die op het oude door borduren met verfrissende ideeën ook met betrekking op het te verwerken data verkeer, met QR, rekenings verwerk systemen, Space ID heb ik bijvoorbeeld van. Wat ik ook interessant is de tegenhangers zoals wat er in Japan en dergelijke gebeurd. Bedoel daarmee dat daar ook een markt is qua soort gelijke ontwikkelingen en denk dat het ook wel intressant is want denk toch dat het westerse en daar apart blijven…

  En nu vind ik dat ik genoeg heb geschreven

  Ga zo door Kerel en met je team !!!

 11. Gelukkig iemand straight to the point
  waar iedereen wat mee kan !

 12. Altijd interessante videos met fundamentele en technische analyse en dan deze keer met een topper als chainlink!

 13. Jammer dat er al een 2 a 3x al gebeurt is laatste half jaar

 14. De komende Webinar lijkt me misschien wel de meest interessante van voorgaande Webinars. Het traden wel is geprobeerd maar niet voor mij weggelegd. Het opbouwen van een goede stevige verspreide portfolio is in mijn optiek beter geschikt. Ben benieuwd, bedankt voor deze mogelijkheid 🙂

 15. Dankje voor de info zo heb ik er nog nooit naar gekeken. Zeker de moeite waard om wat tijd in te steken.

 16. Wat denk je van blur en kryptonite? Ben benieuwd !!

 17. kan je nog eens een algo video maken of het eens bespreken in en video zou super zijn 😁

 18. Yoo Corne,

  Heb al een tijdje Creo ENGINE
  Een AI GAMING platform met meer dan 10 games en veel partnerships en heeft net 23 milj MC.
  Zou je hier een review over maken ik ben benieuwd wat jij er van vind

  🙏

Reacties zijn gesloten.