CEO van Ripple bedankt de gemeenschap, aangezien de cruciale uitspraak van de rechtbank opdoemt


Hoewel er de laatste tijd geen officiële update is over de SEC vs. Ripple-rechtszaak, is er veel verwachting over de uiteindelijke uitkomst van wat een langdurig drama is geweest tussen de Amerikaanse toezichthouder en het prominente cryptobedrijf. Gedurende deze uitdagende periode is de XRP-gemeenschap standvastig gebleven in haar steun voor Ripple.

Gisteren sprak de CEO van Ripple, Brad Garlinghouse, zijn dank uit aan de XRP-gemeenschap voor hun eindeloze steun.

Garlinghouse bedankt de XRP-community tijdens het evenement in Las Vegas

Op zaterdag 6 mei stuurde Garlinghouse zijn waardering naar de hele XRP-gemeenschap en bedankte de groep voor hun niet-aflatende steun tijdens de langdurige juridische strijd met de Securities and Exchange Commission. Dit kwam tot uiting in een tweeten toont de aanwezigheid van de CEO op het lopende XRP Las Vegas 2023-evenement.

“Geweldig om zoveel mensen uit de XRP-gemeenschap te ontmoeten op XRP Las Vegas 2023 – de kameraadschap is opmerkelijk (en een geweldig gevoel in persoon versus Twitter!). Deze gemeenschap heeft Team Ripple bijgestaan ​​en gesteund terwijl we de goede strijd hebben gestreden… Ik kan mijn dankbaarheid niet voldoende uiten.” de tweet gelezen.

Het XRP Las Vegas 2023-evenement is een tweedaagse conventie die exclusief is opgezet voor leden van de XRP-gemeenschap. Georganiseerd door de oprichter van Digital Perspective, Bradley Kimes, is het evenement van dit jaar de eerste editie. De conferentie in Las Vegas is gisteren begonnen en zal vandaag, 7 mei 2023, eindigen.

Het XRP-evenement heeft tot nu toe verschillende prominente figuren gehad, waaronder advocaat John Deaton, de oprichter van CryptoLaw.

Rimpel versus. Uitspraak SEC-rechtbank binnenkort?

Dit waarderingsgebaar van de CEO van Ripple is bijzonder interessant, gezien het feit dat er voorspellingen waren dat de uitspraak van de rechtbank vóór 6 mei zou komen. John Deaton, die deze voorspelling van 6 mei deed, werd door een andere gebruiker op Twitter opgeroepen.

De Pro-XRP-advocaat reageerde door te tweeten dat hij nooit iets heeft gegarandeerd. Hij betoogde verder door de grondgedachte achter zijn voorspelling uit te leggen, waarbij hij beweerde dat de eerdere kort geding uitspraken van rechter Torres gemiddeld 60 dagen in beslag namen. Gezien dit “patroon”, verwachtte Deaton dat de kwestie “Ripple vs. SEC” op 6 mei zou zijn beslist.

Dat gezegd hebbende, is het vermeldenswaard dat Deaton – tijdens de eerste voorspelling – verduidelijkte dat het summiere oordeel voor het Ripple vs. SEC-proces zou kunnen worden uitgesteld tot 1 juni of later. In ieder geval zullen de XRP-gemeenschap en de bredere cryptopopulatie de komende dagen of weken de uitspraak van de rechtbank nauwlettend volgen.

Volgens CoinGecko-gegevens wordt het XRP-token momenteel verhandeld tegen $ 0,4587, wat neerkomt op een prijsdaling van 4,2% in de afgelopen zeven dagen. Het valt nog te bezien hoe de beslissing van de rechtbank de prijs van de Ripple-cryptocurrency zal beïnvloeden.

XRPUSD trading at $0.4593 | Source: XRPUSD chart from TradingView

Uitgelichte afbeelding van The Market Periodical, grafiek van TradingViewPlaats een reactie