Cardano-walvissen beginnen 2023 met een accumulatietrend die bullish zou kunnen zijn voor ADA


Cardano (ADA) heeft de afgelopen maanden behoorlijk tragische prijsacties gezien, waardoor de prijs naar de dieptepunten in twee jaar is gezakt. Het zet deze neerwaartse trend nog steeds voort en is nauwelijks in beweging, net als de rest van de cryptomarkt, maar sommige ontwikkelingen onder grote ADA-investeerders zouden een stijgend momentum voor het digitale activum kunnen zien.

Cardano-walvissen beginnen zich in het nieuwe jaar te verzamelen

Tegen het einde van 2022, toen het momentum op de cryptomarkt afnam, was er wat verkocht door grote ADA-investeerders. Dit was niet ongewoon, aangezien de feestdagen van oudsher hebben geleid tot verkopen en winstnemingen.

Cardano-walvissen hadden in deze periode meer dan 569 miljoen ADA verkocht. Het resultaat was meer verkoopdruk op het digitale activum, waardoor de prijs onder de $ 0,25 zakte, waardoor het de laagste prijs sinds begin 2021 werd. heilig merkt op, hierdoor daalde het totale bezit van beleggers met tussen de 1 miljoen en 100 miljoen ADA op hun balans drastisch, net toen 2022 ten einde liep.

ADA whales increase holdings | Source: Santiment

Deze beleggersklasse lijkt het nieuwe jaar echter met hernieuwde kracht in te zijn gegaan, aangezien ze al zijn begonnen met het terugkopen van de tokens die ze hadden gedumpt. Uit het rapport blijkt dat deze grote investeerders in de eerste vijf dagen van 2023 al meer dan 217 miljoen ADA aan hun voorraad hebben toegevoegd. Dit bracht het percentage van het aanbod dat ze nu vasthouden terug naar het niveau van 57,22%, niet het hoogste ooit, maar zeker een bemoedigend cijfer.

ADA geniet van de buit van accumulatie

De prijs van ADA reageert al op het aantal munten dat deze Cardano-walvissen kopen. In de afgelopen 24 uur is de cryptocurrency weer in het groen gesprongen en de prijs is al weer boven de $ 0,27 gestegen.

Een voortzetting van de accumulatietrend zou mogelijk kunnen leiden tot een veel grotere doorbraak voor het digitale activum, zeker nu het met het beleggerssentiment veel beter gaat. Als dit gebeurt, zal een stijging van 10% die de prijs van ADA boven $ 0,3 duwt, gemakkelijk worden bereikt.

Cardano (ADA) prijsgrafiek van TradingView.com

ADA price trading at $0.26 | Source: ADAUSD on TradingView.com

Misschien nog belangrijker is het feit dat de stieren al steun krijgen op het niveau van $ 0,26. De succesvolle omschakeling van een weerstandspunt naar een steunpunt toont ook de vastberadenheid van de stieren om de opwaartse trend voort te zetten.

Er is echter nog steeds de dreiging van bears die de prijs van het digitale activum naar beneden halen, vooral omdat het handelsvolume niet groeit zoals verwacht. Een nieuwe daling onder de $ 0,25 zal de prijs van ADA waarschijnlijk op het niveau van vóór 2021 brengen.

Volgen Beste Owie op Twitter voor marktinzichten, updates en af ​​en toe een grappige tweet… Uitgelichte afbeelding van Forbes, grafiek van TradingView.comPlaats een reactie