CARDANO kopen & nieuw BITCOIN RECORD | Crypto Portfolio #2 – 100 euro per maand


🔗 CRYPTO kopen via CoinMerce:
💰 AANDELEN kopen via DEGIRO (TIP):
👨‍🎓 BeleggersTraining voor Beginners (Stap voor Stap):

IN DEZE VIDEO
=============
In deze maandelijkse serie koop ik iedere maand voor 100 euro aan crypto. Zo kijken we wat voor portfolio en rendement we kunnen opbouwen op de lange termijn door Dollar Cost Average toe te passen. Daarnaast bespreken we in elke video het laatste nieuws rondom crypto de afgelopen maand.

BROKERS VOOR AANDELEN EN CRYPTO
=================================
🔗 CRYPTO kopen via CoinMerce:

💰 BELEGGEN via DEGIRO:
💰 AANDELEN HANDELEN via ETORO
Meer aanbevelingen via

BESPROKEN ONDERWERPEN, VIDEO’S EN WEBSITES
===========================================
00:00 Intro
00:54 Crypto portfolio
01:43 Bitcoin nieuws
02:41 Ethereum koers
03:09 Cardano (ADA)
04:21 Waarom Cardano?
06:41 Cardano nieuws
08:17 NFT’s (non-fungible tokens)
09:40 100 euro crypto kopen
12:32 Outro

#beleggen #cardano #crypto

OVER EENPASSIEFINKOMEN
=======================
Via eenPassiefInkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Ik wil dit bereiken door gebruik te maken van passief inkomen, een inkomen waarbij je niet per uur betaald wordt maar voor de waarde die je geeft. Of door te beleggen waarbij geld werkt voor mij, in plaats van dat ik werk voor geld!

Via onder andere dit Youtube kanaal deel ik mijn voortgang richting deze toekomst met alle stappen die ik onderweg maak. Hiermee hoop ik de kijkers/abonnees te inspireren en motiveren om zelf ook stappen te zetten naar een toekomst waarin zij financieel onafhankelijk kunnen zijn (door gebruik te maken van een passief inkomen).

Door maandelijks een deel van mijn inkomen te beleggen en de juiste (financiële) beslissingen te maken zie ik mijn vermogen de laatste jaren met 30 tot 50% per jaar groeien, zelfs meer groei in vermogen dan ik aan inkomen per jaar verdien. Allemaal door me te richten op de lange termijn.

DISCLAIMER
===========
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen.
Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

CONTACT
========
Website:
Instagram:
E-mail: info@eenpassiefinkomen.nl

TAGS
====
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2021
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2021
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
index
goud
crypto
portfolio
bitcoin
beleggen via degiro
degiro
de giro
beleggen via etoro
etoro
coinmerce
apple
tesla
alfen
basic fit
ark invest

cardano
ada
nft
non-fungible tokens

30 gedachten over “CARDANO kopen & nieuw BITCOIN RECORD | Crypto Portfolio #2 – 100 euro per maand”

 1. Noem maar 1 dapp op cardano…… dont worry i’ll wait….

 2. Is het toeval niet focus had vorige week ook al zijn eerste cardano toegevoegd

 3. Grappig dat iedereen in de fomo springt, maar coins zoals een Qtum laten liggen!

 4. Ruud, kan ik mn coins vanuit mn Bittrex wallets verzenden naar Coinmerce wallets? Of kan ik bij Coinmerce alleen maar munten aankopen?

 5. Als je echt iets wilt onderzoeken in de zin van fundamentele analyse, Is het verstandig om je in te lezen in Safe Haven (SHA) zij hebben ook patenten vastgezet 😉

 6. Zou je Cardano nu nog aanraden om te kopen op het moment ? (0,98)

 7. Vorige week begonnen met crypto via Bitvavo. Iemand nog wijze woorden over “staking”? Ik word er niet wijs uit of ik het nu wel of niet aan moet zetten.

 8. Uiteindelijk wil je weten of de crypto. Of het platform. Waarde. Heeft dan is de. Marktkapitalisatie of. Markt waarde van belang dit is voor. Cardano nu 4,9 miljard. Tov bv de. Bitcoin. Nu ruim. 355. Miljard. En. ETh. Bv. Nu. 68 miljard

 9. Interessant, vroeg me wel af waarom je koos voor Coinmerce als broker: relatief duur voor kleine belegger en DCA. Een video over verschillende brokers (coinmerce, bitvavo, binance e.d) is misschien interessant. Of heb je die al en heb ik die gemist? 🙂

 10. #BNB dat is een topper voor de lange termijn. Binance is DE superstore voor cryptos.

 11. Prijs voor cardano deze bullrun denk ik dat rond de 3 tot 5 euro zal liggen dan hebben we wel een mooie run achter de rug 😀

 12. Lekker in de piek gekocht man. Als je crypto een beetje volgt had je de daling zien aankomen.

 13. Beetje laat om nu cardano te gaan kopen🤣 Had je twee jaar terug bij moeten zijn. Alles voor de views 👌

Reacties zijn gesloten.