CARDANO GROEIT RICHTING VASIL HARD FORK – VERWACHTINGEN & MEER

laatste update: 06-2022


Cardano nieuws, update en weerstand bij een eventuele groei

Instagram: Gewoon Crypto

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:
Registreer hier:

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

5 gedachten over “CARDANO GROEIT RICHTING VASIL HARD FORK – VERWACHTINGEN & MEER”

  1. 👍Gaat lekker zo bijna 4000 abb dat ga je halen GC👍CARDANA is een topper en zal erg groot worden….dus HODL en buy ADA🌷

  2. Ik kijk geregeld naar je videos, prima info. Ik zou je adviseren om ook via twitter te gaan delen en zo je youtube kanaal verder uit te breiden.

  3. ik hou wel van een beetje gokken hoor. terra is een perfecte munt voor dat, ik gooi toch wekelijks bijna 10 euro en soms wel 20 euro in de gokkasten in de kroeg. dus nu gooi ik dat mooi in de terra 🙂

Reacties zijn gesloten.