Cardano (ADA) in Ledger Live | Vliegmaatschappij accepteert bitcoin | BTC nieuws vandaag | #666


Het heeft eventjes geduurd, maar het moment is eindelijk daar: ADA is beschikbaar in Ledger Live. Daarnaast heeft een vliegmaatschappij de keuze gemaakt om bitcoin te accepteren. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:13 BTC zakt terug, 3AC nu echt in gevaar?
07:00 Babel Finance bevriest tegoeden klanten
08:52 Circle komt met euro-stablecoin
11:46 Vueling accepteert crypto voor vliegtickets
13:14 ADA (eindelijk) toegevoegd in Ledger Live
14:34 Koerrrsen koerrrsen!
19:00 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

10 gedachten over “Cardano (ADA) in Ledger Live | Vliegmaatschappij accepteert bitcoin | BTC nieuws vandaag | #666”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, klopt dat ook.
    Afschudden van al die cowboy bedrijven en verder gaan.

  3. Fijn shirt Axxll.. ik krijg net een mail van Transavia dat mijn in peperdure € betaalde vlucht naar Tropisch Portugal volgende maand gecanceld gaat worden…

  4. Komt bitavo in aanmerking voor de euro coin? Ik wil hier zo snel mogelijk bij zijn.

  5. …het getal van het beest! We zitten al in een bearmarket, gaan jullie ook nog eens een podcast maken met … 🙃🙃🙃

  6. 16:15 head-shoulder-head formatie is dus ongeldig. Maar op grond waarvan zou 'ie überhaupt geldig zijn? In jaren TA video's heb ik nog nooit een steekhoudende, b.v. wetenschappelijke onderbouwing gezien.

Reacties zijn gesloten.