CAPABEL ONDERWIJS werkt STUDENT TEGEN in VERDIENEN STAGEPUNTEN | BOOS S06E17

laatste update: 06-2022


Stel: je loopt ergens stage voor je studie, en je krijgt hier punten voor. Maar omdat je je stageverslag inlevert ná de jaarwisseling, wordt jouw stage niet meer meegerekend. School doet eigenlijk alsof jij je stage in een ander jaar liep. En dus krijg je geen punten meer voor je stage. Zelfs niet als de instanties jouw school achter hun broek aanzitten omdat dit niet klopt. Slaat dat ergens op? Nee. Wat moet je dan doen? BOOS mailen. Dat moet je dan doen.

Ben jij ook boos? Mail naar boos@bnnvara.nl

In BOOS trekt Tim alles uit de kast voor jou. Omdat jij boos bent. En hij het voor je gaat fixen. En waar je boos over mag zijn? Alles. Bijvoorbeeld dat je niet betaald bent door je werkgever, je bent opgelicht door een webshop of je huurbaas je laat wonen in een huis vol schimmel. Ook als je het niet eens bent met iets wat opgelost kan worden via de politiek, laat het ons weten! Wij trekken de juiste politicus voor je aan de mouw.

Elke donderdag om 16.00 uur op dit kanaal.

Volg ons ook op Instagram:

http://instagram.com/debroervanroos
e

30 gedachten over “CAPABEL ONDERWIJS werkt STUDENT TEGEN in VERDIENEN STAGEPUNTEN | BOOS S06E17”

 1. Ik heb toen gebeld gezegd ik ben niet meer geïnteresseerd aan de opleiding, mij werd toen verteld dat ik als nog moest betalen iets van 1500, administratie kosten 😖😡.
  Hoezo de les zijn nog niet begonnen ik ben optijd om opzeggen Hoezo moet ik zo veel geld betalen
  NIET INSCHRIJVEN BIJ CAPABEL ER
  ZIJN KOST ANVERBON
  ZO VEEL SPIJT !!!

 2. Tim zeg dan effe terug: ik hou ook van jou… Was weer een toffe reportage samen👍

  En wat een toffe vrouw die Janneke, als "bedrijf" moet je trots zijn op zo'n top medewerker.

 3. capabel heb ik ook gestudeerd, uiteindelijk geen diploma kunnen halen door fouten aan hun kant, natuurlijk geen vergoeding kunnen krijgen… daarnaast is alles er super onduidelijk, leraren die niet wisten wat ze eigenlijk gaven of er zo kort waren dat ze niet veel konden betekenen. contact was toen ook bijzonder lastig….

 4. Bij capabel gaat het om 1 ding en dat is geld. Als dit meisje nog langer de opleiding moest volgen hierdoor verdienden zij hier ook meer geld aan. Ze bedoezelen wel meerdere dingen.

 5. Verschrikkelijke instelling… Ik ben gewoon opgelicht door hun. Paar duizend euro verder en de startdatum werd steeds verder naar achter geschoven. Uiteindelijk is de opleiding gecanceld maar omdat de startdatum na mijn opzegtermijn lag moest ik de volle mep betalen zonder opleiding. Echt niet aan te raden

 6. Ik heb nog nooit in de drie jaar dat ik kijk een aflevering gezien waarin het zo gemakkelijk ging haha

 7. Beste Tim

  Ik begreep dat je next target de toeslagenaffaire is, en terecht. Fijn dat je inzet voor betere samenleving. Gezien je solidariteit met de "zwakkeren" is het mss een idee om ook je aandacht, tijd te focussen op de "onderwijsaffaire" Het onderwijssysteem maakt veel kinderen onnodig ziek. Dank.

 8. Hoezo verbouwen kleine meisjes hun kop zo. Helemaal ingespoten met botox. Zien ze zelf niet in dat er werkelijk totaal niet uitziet🤣🤣

 9. Scholen doen dit altijd, ben door vier scholen weggestuurd uitendelijk omdat ik super erge ADHD had wat ik gwn niet wist want ondanks dat ze allemaal een 'zorgteam' hadden dachten ze dat ik een 'laptop verslaving' had en dus gwn fucking lui was. NOU NIET DUS, EN BEDANKT. Kut scholen hebben wij in dit land.

 10. Dit was toch zo klaar als een klontje, had gewoon persoonlijk langs gegaan en gevraagd naar de desbetreffende persoon en de feiten op tafel gelegd. Had je veel tijd en moeite gekost. Telefonisch of per mail is altijd kut

 11. Dit doen ze nog steeds. Het wordt met de dag erger. Ik wacht al 2 maanden tot ik een reactie krijg op mijn opdracht. Na vele telefoons en mails wordt ik gewoon totaal genegeerd. Alsof ik geen student ben van capabel. Begrijp niet dat zijn nog onderwijs mogen geven.

Reacties zijn gesloten.