Canada verbiedt hefboom trading | Amerikaanse inflatie gedaald | Crypto nieuws vandaag | #776


Canada wil zijn inwoners beschermen en hefboom trading verbieden. Daarnaast is de inflatie in de Verenigde Staten gedaald tot 7,1%. Wat betekent dit voor Bitcoin? Dit en meer zie je in de video van vandaag! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

5 gedachten over “Canada verbiedt hefboom trading | Amerikaanse inflatie gedaald | Crypto nieuws vandaag | #776”

  1. Algorand gaat makkelijk weer naar de 1 euro dus 5x je inzet als je nu koopt ,ook al duurt het 1 jaar waar kun je x5 je geld maken in 1 jaar tijd

  2. Bitcoin wordt straks als “grondstof” gezien, prijs 🚀 Brics landen gaan Bitcoin gebruiken voor internationale betalingen, prijs 🚀 2024 de volgende halving, prijs 🚀 Apple Pay en Amazon gaan Bitcoin lightning netwerk gebruiken omdat Twitter deze functionaliteit ook gaat faciliteren, prijs 🚀 Meer landen gaan El Salvador achterna, prijs 🚀 Enz….. Dus zorg dat je zoveel mogelijk Sats/Bitcoin gaat hodlen, in 2030 minimaal 0,7 BTC moet voldoende zijn voor life changing wealth!

  3. BLOX en team erg leuk dat ik jullie uitleg mogen horen wens iedereen prettige avond en tot snel groetjes 😀😇🥰💥BITC.lekker weer boven de verwachting van 18k

Reacties zijn gesloten.