Cameron Winklevoss schrijft open brief aan Barry Silbert over de geblokkeerde fondsen van Gemini2 jan. “Het is 47 dagen geleden dat Genesis de opnames stopte”, merkte Cameron Winklevoss, mede-oprichter van de cryptocurrency-uitwisseling Gemini, op in een open brief aan Barry Silbert, CEO van de Digital Currency Group (DCG), die eigenaar is van Genesis. Winklevoss maakte vervolgens een botte beoordeling van de handelspraktijken van DCG.

Volgens de brief die Winklevoss op Twitter plaatste, is Genesis Gemini $ 900 miljoen verschuldigd voor fondsen die Gemini aan haar heeft geleend als onderdeel van het Gemini Earn-programma. “De afgelopen zes weken hebben we er alles aan gedaan om te goeder trouw en in samenwerking met u in gesprek te gaan om tot een consensuele oplossing te komen om de 900 miljoen dollar die u verschuldigd bent terug te betalen”, schreef Winklevoss echter:

“Elke keer dat we u om tastbare betrokkenheid vragen, verschuilt u zich achter advocaten, investeringsbankiers en processen.”

Winklevoss beweerde dat DCG zijn dochteronderneming Genesis geld verschuldigd was dat het niet heeft terugbetaald, wat ertoe leidde dat Genesis Gemini niet kon betalen.

Gemini werd op 27 december aangeklaagd door investeerders. De rechtszaak beweerde dat Gemini zich schuldig had gemaakt aan fraude en schendingen van de effectenwetten omdat het Earn-programma niet was geregistreerd en de investeerders de risico’s ervan niet volledig konden inschatten. Earn stopte in november met het betalen van investeerders.

Silbert wierp Winklevoss tegen en beweerde dat Genesis heeft gereageerd op het voorstel van Gemini en dat DCG niet achterstallig is met betalingen aan Genesis.Plaats een reactie