Bux Token Crash 2022


Het is alweer 5 maanden geleden dat ik een video heb gemaakt over mijn favoriete token en dat is de Bux Token. In de tussentijd is er heel veel gebeurd:

De roadmap is gepubliceerd door Bux
De waarde van Bux Token is inmiddels toch wel aan het crashen
En dit heeft alles te maken met bitcoin en het sentiment in cryptoland.

Waarom is de waarde van Bux Token zo hard aan het dalen? Wat verwacht ik van de koers van de Bux Token de komende maanden? Dit en nog veel meer zie je in deze video. Veel kijkplezier!


Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:


Beleggingsboeken die ik aanraad:
Beleggen in aandelen voor dummies:
Beleggen met technische analyse:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

8 gedachten over “Bux Token Crash 2022”

  1. Ik ben beniewd hoe Bitcoin en andere digitale assets het gaan doen wanneer een recessie officieel is. Ik wacht nog effe een half jaartje / een jaar en kijk hoe t er dan voorstaat. Tot die tijd hou ik me BUX Tokens wel aan sowieso. Ik denk alleen dat we de echte paniek nog niet bereikt hebben, zeker niet in de crypto markt. Mocht het allemaal instorten volg ik jou misschien met je 100k tokens 😉 Zit nu op 1/10e daar van.

  2. Wanneer kom je weer met een nieuwe video met onderandere de token is er weer nieuws aat er aan zit te komen of een leuk weetje .vind wel dat bux zelf er weinig aandacht aan geef .we zitten toch allemaal te wachten om meer bekendheid van de token zodat ze alle 75000000 in de markt zitten 😉

  3. Het is wel weer tijd voor een update 2023 🙂 roadmap is bekend

Reacties zijn gesloten.