Bulls & Bears – Seizoen van de kwartaalcijfers: hoe lees je die als belegger? (6 februari)


Bulls & Bears wordt mede mogelijk gemaakt door BUX Zero, Eight Global, Optimix en VanEck.

Bulls & Bears is de wekelijkse talkshow waarin alles over beleggen de revue passeert voor de (aspirant) belegger die nog wel wat houvast kan gebruiken. In de wekelijkse uitzending op RTL Z en RTL 7 schuiven elke aflevering diverse deskundigen op het gebied van de beurs, beleggen en cryptocurrency aan.

We zitten middenin het seizoen van de kwartaalcijfers. Presentator Gerban van Driel bespreekt met deskundigen hoe zij naar die cijfers kijken en hoe je die als belegger / kijker moet lezen. Verder: we komen uit de coronacrisis, moeten we draaien in de portefeuille of zijn we al te laat? En wat is er op de cryptomarkt gaande?

4 gedachten over “Bulls & Bears – Seizoen van de kwartaalcijfers: hoe lees je die als belegger? (6 februari)”

  1. Zou leuk vinden als er meer tijd besteed kan worden aan info over de crypto asset markt, defi, grote spelers in blockchain en de trends in deze space?

  2. Wat een ontzettende korte termijn visie hebben deze heren, waarom nodigen jullie niet experts uit met een langere termijn visie. Tui staat 64% lager dan in 1996, KLM 66% lager dan in 1995 en Carnival 59% lager dan in 2005. Waarom zou je überhaupt deze kapitaalintensieve slecht presterende bedrijven kopen zonder competitief voordeel. Onvoorstelbaar dat zulke bedrijven nog aangeprezen worden, misschien leuk voor een ritje maar meer niet.

Reacties zijn gesloten.