Bullish Bitcoin naar 52K! Krijgen we Een Mini Altcoin Season te zien?

laatste update: 08-2022


We hebben de afgelopen week een Bitcoin pump gezien waar nog geen einde aan lijkt te komen! Hoever kan de Crypto Markt nog doorstijgen?

De Crypto Markt is aan een heuse Bullish Run bezig. In deze video deelt Stef zijn analyse van Bitcoin en waarom hij precies denkt dat Bitcoin naar 52K gaat.
Verder bekijkt hij ook de prijsstijging van de Altcoins van de afgelopen tijd dat erop duiden dat we in een Mini Altcoin season 2022 zitten.

Growing Capital is opgericht door Stef in 2017. Stef is een expert op het vlak van Crypto, NFT’s en Bitcoin.
Verscheidene malen per week deelt hij zijn visie op de Crypto markt in zijn video’s waarin hij een Crypto markt update geeft. Verder behandelt hij ook het laatste Crypto nieuws en BTC prijs 2022. Kortom, Stef is de ideale persoon om je op weg te helpen met het investeren in Cryptocurrency!

Voor diegene die nog een stap verder willen gaan en de ambitie hebben om een PROFESIONELE TRADER te worden, heeft Stef dan ook het platform Growing Capital opgericht. Hij beschrijft zijn platform en leerprogramma het liefste als volgt:
“Growing Capital is hét leerplatform voor zowel de beginnende als gevorderde trader waarin een goede Technische Analyse de basis is voor succesvolle trades en consistente winst.”

📈 Voor meer informatie:
👨‍🏫Tradeconfirm Leerprogramma:

Ben je op zoek naar de beste Crypto Exchange voor jou? Neem dan zeker een kijkje bij de onderstaande opties:

Bitvavo: (Nederlandse Exchange)
FTX: (Spot en Leverage Exchange)
Binance: (Grootste Exchange ter wereld)
Bybit: (één van de beste Leverage Exchanges)

👆 Deze links kan je gebruiken, je krijgt hiermee korting op je trading fees en in sommige gevallen een welkomstbonus. 👆

SOCIAL MEDIA:

Telegram:
Twitter:
Instagram:
Facebook:
Discord:

Zoals reeds beschreven hierboven, deelt Stef allerlei informatie omtrent Crypto op dit YouTube kanaal. Dit gaat van een algemene Crypto markt analyse tot het opstellen van zijn Bitcoin strategie en zelfs een videoreeks over de basis van Crypto technische analyse! Daarnaast behandelt Stef ook de laatste nieuwe onderwerpen en hypes van de Crypto wereld zoals NFT’s en de Metaverse!

Maar bovenal zijn deze video’s gericht op de basisvragen zoals: “Krijgen we een Bitcoin Bull markt 2022 of een Bitcoin Bear markt 2022?” of “Is de Bitcoin Crash 2022 het einde van de Bull Run en volgt een algemene Crypto markt crash?”. Om op deze vragen antwoord te kunnen bieden, zullen de Bitcoin markt analyse en Altcoin markt analyse steeds aanwezig zijn in Stef zijn video’s zodat jij weet wanneer Bitcoin kopen en verkopen!
Of we nu in een Bull of Bear markt zitten, het leren analyseren van de BTC markt zal ervoor zorgen dat je consistent winstgevend kan zijn.

Vergeet dus zeker niet te abonneren op het kanaal om altijd op de hoogte te blijven van de BTC 2022 ontwikkelingen en natuurlijk om een overzicht te krijgen welke Crypto’s interessant zijn voor Altcoin Season 2022. Zo behandelt Stef ook Ethereum ( ETH ), Litecoin ( LTC ), Chainlink ( LINK ), Polkadot ( DOT ), Thorchain ( RUNE ), Solana ( SOL ), Terra ( LUNA ), Cardano ( ADA ), Avalanche ( AVAX ), Tezos ( TZX ), Polygon ( MATIC ), 1INCH ( 1INCH ), Bitcoin Cash ( BCH ), BakerySwap ( BAKE ) en nog vele andere Crypto Altcoins!

Credits voor thumbnails aan de volgende artiesten in Freepik:
pikisuperstar, rawpixel.com en starline

Wil je zeker zijn om geen enkele Crypto markt update of Bitcoin analyse te moeten missen, abboneer je dan op dit kanaal via de volgende link:

DISCLAIMER:
Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee. Gebruik enkel gelden waarvan je je kunt permitteren deze te verliezen. Elke digitale valuta kan onderhevig zijn aan grote prijsschommelingen en kan zelfs waardeloos worden. Prijzen fluctueren ieder moment van de dag. Zorg ervoor dat je je bewust bent van de risico’s die het handelen in cryptocurrencies met zich meebrengt. We adviseren om informatie in te winnen bij een onpartijdig, competent persoon (of organisatie) voordat je start met handelen. Iedere persoonlijke, succesvolle trade of investering uit het verleden biedt op geen enkele manier garantie voor toekomstig succes.

2 gedachten over “Bullish Bitcoin naar 52K! Krijgen we Een Mini Altcoin Season te zien?”

  1. learninglearning< Uitstekende post De video die je hebt gepost is zeer gedetailleerd en beknopt mijn vriend, ik ben dol op je inhoud 🙌🏻. Het is interessant dat sommige mensen nog steeds niet in het reine zijn gekomen met het feit dat cryptocurrencies de wereld op wereldschaal blijven veranderen. Wie er tegen is, heeft het tegenwoordig moeilijk. Hoewel ik denk dat we vanuit het perspectief van een handelaar echt meer experts op dit gebied nodig hebben om nieuwelingen/beleggers te informeren over hoe het werkt, is de prijs van BTC de laatste tijd erg volatiel, wat betekent dat de markt momenteel open is …… Niemand kan het zeggen als ze te bearish of te bullish zijn en deze onzekerheid de meeste handelaren wegjaagt en investeerders dwingt af te wachten. Ik zou zeggen dat achterover leunen en wachten op verliezen totaal verkeerd is en misschien is dit de verkeerde mentaliteit voor beleggers, want als belegger wil je manieren vinden om meer en meer munten te krijgen en het opnemen moet onze prioriteit zijn om te winnen. Het hangt allemaal af van uw handelspatroon en waar de resulterende strategie vandaan komt. Ik begon met 2 BTC en verzamelde meer dan 5,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die me werd gegeven door ervaren handelaar Josh Williams, zijn methoden zijn top. Je kunt Josh William gemakkelijk vinden op Telegramm. {@Joshwillcrypto ]

  2. I’m of <the opinion that those who leave it to market dynamics to determine when to trade or not are either new to the Market or are probably just naïve. The market has seen far worse times than this, enlightened traders are taking advantage of the dip and pumping even more towards trading sessions. My advice to new investors: More emphasis should be put into day trading as it is less affected by the unpredictable nature of the market. Trading went smooth for me as I was able to raise over 8 BTC when I started at 1.7 BTC in just few weeks of implementing trades with signals and insights from expert Aron Craig. For crypto related issues.Craig can be reached on ͲeIєɠɾαm👉Aroncraigsignal.

Reacties zijn gesloten.