Bull Bitcoin lanceert aankopen zonder KYC via het Canadese postkantoorDe Canadese Bitcoin-uitwisseling, Bull Bitcoin, heeft een nieuwe no-KYC-service (know-your-customer) gelanceerd waarmee gebruikers bitcoin kunnen kopen met contant geld of met een bankpas. Gebruikers kunnen naar elk Canadees postkantoor gaan, de QR-code scannen die is gegenereerd op de Bull Bitcoin-app en contant of met een bankpas betalen.

Het geld wordt binnen enkele minuten automatisch toegevoegd aan het Bull Bitcoin-account van de gebruiker. Transacties tot ~ $ 745 ($ 999,99 CAD) kunnen per transactie worden gedaan, zonder dat KYC vereist is. De uitwisseling heeft een vergoeding van 2% voor no-KYC sats, de goedkoopste van een dergelijke service in Canada, volgens een persbericht dat naar Bitcoin Magazine is gestuurd, terwijl de on-chain opnames van Bull Bitcoin gratis blijven.

Canadese regelgeving stelt dat Bitcoin-uitwisselingen KYC moeten uitvoeren en transactierecords moeten bijhouden voor alle aankopen van meer dan $ 1.000 CAD. Bull Bitcoin stelt dat zijn privacybeleid voldoet aan de eerlijke informatieprincipes in de Personal Information Protection and Electronics Document Act (PIPEDA), die voorkomt dat het informatie verzamelt die niet nodig is voor een legitiem doel.

Zonder het risico van terugboekingen voor contante en debetkaarttransacties, stelt het bedrijf dat het geen legitieme reden heeft om KYC te vragen.

Bull Bitcoin heeft tot doel contante bitcoin-aankopen aan te bieden als gevolg van de vraag van klanten en voor mensen zonder toegang tot bankrekeningen. Het bedrijf streeft er ook naar migrerende werknemers aan te trekken voor geldovermakingen en gebruikers die de hoeveelheid persoonlijke informatie die ze aan vertrouwde derde partijen geven willen beperken. Bovendien zijn contante en debetkaarttransacties niet onderhevig aan frauduleuze terugboekingen, in tegenstelling tot bankoverschrijvingen en e-overschrijvingen. Het proces van het financieren van rekeningen met contant geld of pinpassen is ook sneller en handiger.

Plaats een reactie