BTC stijgt, boven 20.000 USD | Óók Celsius Mining wankelt | BTC nieuws vandaag | #684

laatste update: 08-2022


BTC doet het behoorlijk, de euro zakt juist tot ónder de 1 USD. Behalve dat zien we dat bitcoin mixers het er maar druk mee hebben, en binnenkort de grootste sporters op aarde misschien wel over gaan op een bitcoin standaard. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:00 Ook Celsius Mining vraagt faillissement aan
04:52 Bitcoin mixers zien drukste jaar ooit
07:57 CoinFLEX laat opnames weer (gedeeltelijk) toe
10:51 New York Yankees kunnen deel salaris in BTC ontvangen
12:39 EUR duikt even ónder USD
15:29 koerrrsen koerrrsen!
18:42 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “BTC stijgt, boven 20.000 USD | Óók Celsius Mining wankelt | BTC nieuws vandaag | #684”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. ☝️☝️So many hackers on YouTube but you are different to another’s I can’t believe this is real until I deal with him I generate BTC straight to my wallet and still generating another till good 7 working days am so grateful and proud of you software service you are always the best be very careful when you want to search the admin via TG chat you the admin with Darkhackerworld_1original🙏🙏🙏

Reacties zijn gesloten.