BTC op een nieuwe ATH!! | Wat gaat BTC verder doen? | Live Marktanalyse


BTC op zijn All-time-high! Wat is het volgende voor BTC?

#BTC #ETH #Koersanalyse

———————————————-

Bybit BIT AIRDROP (gratis tot $1000)
Stap 1: 🟡 Aanmelden op Bybit:

Stap 2: Activeer de airdrop doormiddel van KYC. Lees de instructies op:

———————————————-

✅ Premium Member 1 maand:
✅ Trading VIP Pakket:
✅ Elliott wave cursus:
✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Bent u geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-
DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijden geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijden zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

1 gedachte over “BTC op een nieuwe ATH!! | Wat gaat BTC verder doen? | Live Marktanalyse”

  1. Mooie analyse Elroy, hier heb ik weer veel aan gehad. Tnx. Een mooi overzicht voor de korte en lange termijn en met name jouw toelichting en theoretische achtergronden rondom de hogere en lagere toppen en bodems waren heel verhelderend. Daardoor heb ik het idee dat ik goed kan gaan anticiperen met mijn langere termijn trades en soms korte termijn maar daar ben ik niet zo'n ster in moet ik zeggen. Maar ik leer elke dag bij over BTC. Nogmaals dank.

Reacties zijn gesloten.