BTC, ETH, DOGE en ADA worden ondergewaardeerd, geeft rapport aan


Ondanks de toename van de marktkapitalisatie, waaruit blijkt dat beleggers mogelijk terugkeren, worden grote large-caps nog steeds als ondergewaardeerd beschouwd. In een tweeten vandaag gepost door blockchain-intelligentiebedrijf Santiment onder verwijzing naar de MVRV Z-score, Binance-munt (BNB) is de enige overgewaardeerde crypto onder tokens met een grote marktkapitalisatie.

Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Cardano (ADA), Dogecoin (DOGE), Polygon (MATIC), Shiba Inu (SHIB), Uniswap (UNI) en Chainlink (LINK) zijn erg stil ondergewaardeerd.

Prijsvooruitzichten voor BTC, ETH en ondergewaardeerde large caps

Santiment meldde dat BTC, ETH, XRP, ADA, DOGE, MATIC, SHIB, UNI en LINK ondergewaardeerd zijn. Ondanks hun veronderstelde resultaat, maakte elk van hen echter nog steeds deel uit van de wereldwijde cryptomarktrally of de ‘mini-bullrun’ van de afgelopen weken.

Gerelateerde literatuur: Cardano 30% gestegen sinds december, aangezien 28 nieuwe walvissen minstens 1 miljoen ADA vasthouden

BTC en ETH hebben de afgelopen zeven dagen respectievelijk meer dan 10% waardestijging gezien. Op het moment van schrijven zijn beide crypto’s het afgelopen uur met 2% gestegen, met een BTC 24-uurs handelsvolume van meer dan $39 miljard en ETH van meer dan $6 miljard.

Andere large caps zoals XRP en ADA hebben de afgelopen weken ook een aanzienlijke stijging van de prijs gezien. Met XRP 15% gestegen in de afgelopen 14 dagen en ADA 25% gestegen in dezelfde periode.

Dit is met name niet de eerste keer dat ADA op de ondergewaardeerde cryptolijst van Santiment verschijnt. Vorige maand, het crypto-analyseplatform deelde een analyse wat aangeeft dat het native token van Cardano ondergewaardeerd was, ongeacht de agressieve accumulatie van Sharks and Whales met minstens 100.000 tot 10 miljoen ADA-tokens.

Memecoins, zoals DOGE en SHIB, werden niet buiten de wereldwijde rally gehouden, aangezien beide de afgelopen 14 dagen respectievelijk 13% en 35% deden. MATIC, UNI en LINK hebben de afgelopen week ook bullish trends laten zien, met respectievelijk 19%, 13% en 14% in de afgelopen twee weken.

Binance Coin (BNB) wordt overgewaardeerd?

Hoewel je er alleen maar naar kijkt, kan het ongelooflijk zijn dat BNB overgewaardeerd is ten opzichte van andere large caps zoals BTC en ETH. Het potentieel van BNB heeft echter bewezen de munt overgewaardeerd te maken. Eind vorig jaar, na de ineenstorting van FTX, overleefde BNB een sectorbrede FUD, die zijn waarde met meer dan 10% kelderde, waardoor het van zijn schommelende handelsprijs van $ 300 naar minder dan $ 250 ging.

Ondanks de intimiderende FUD overleefde BNB het, aangezien het token niet veel kelderde zoals verwacht. Bovendien heeft BNB sinds het begin van het jaar het bullish pad gekozen met een stijging van bijna 15% in de afgelopen twee weken. BNB herstelde zich ook tijdens de driemaandelijkse burn-out, die dinsdag plaatsvond, en heeft tot nu toe geweigerd een beweging te maken voor een retracement.

Op het moment van schrijven is de prijs van BNB momenteel echter met 1,2% gedaald in de afgelopen 24 uur. Als gevolg hiervan bevindt de huidige marktprijs zich in de $ 288-zone met een 24-high van $ 296,33 en een handelsvolume van $ 550,3 miljoen over dezelfde periode.Plaats een reactie