BTC en ETH dalen 10% | Volgende grote tech-bank in financiële problemen Crypto nieuws vandaag | #836


Bitcoin onder de 20.000 USD; Ether onder de 1400 USD… Wat is er aan de hand?! Behalve veel slecht nieuws, vrolijkt Mt. Gox de dag nog een béétje op. Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:38 Grote daling crypto; BTC en ETH -10%
04:59 Nu ook techbank Sillicon Valley Bank in de problemen
08:13 Belangrijke Mt. Gox deadline alsnog opgeschoven
10:05 Goed nieuws over twee grootste schuldeisers Mt. Gox
12:05 KuCoin onder vuur in de VS, verbod aanstaande?
14:25 Koerrrsen koerrrsen!
18:30 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “BTC en ETH dalen 10% | Volgende grote tech-bank in financiële problemen Crypto nieuws vandaag | #836”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Mooi rood is niet lelijk!Alweer een mooi koop moment!
    Fijne weekend allemaal!😉

  3. Hooi Axel goede avond ik naar je video op YT kanaal van BLOXdank dat BITcoin niet verder zakte tot 16k als vorig jaar ik wens je alvast mooi weekend groet aan Jari en team van BLOX ja,ja proost 0,0% pils of sekt 😀🥰🍻🥂☕🍰

  4. Got out of Blox. Bij Bitvavo betaal je 5 keer minder (0.2% ipv 1%). Bovendien geen gezeik met staking. Leuke video’s, goed platform maar helaas

  5. Lang termijn visie voor crypto 10 tot 30 jaar? Dan moet je niet druk maken of er is een dag -10 a 20% gaat. Denk aan hoe meer je hebt hoe beter dat uitpakt over de jaren.

Reacties zijn gesloten.