BTC daalt door spanning rondom FED | BlockFi geeft update | Crypto nieuws vandaag | #808


Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:38 BTC difficulty stijgt opnieuw; nieuwe ATH!
02:10 BTC koers daalt door spanning rondom FED
04:47 Alameda eist honderden miljoenen van Voyager Digital
07:19 BlockFi komt met update rondom afwikkelen faillissement
09:50 In Nigeria is BTC 62% duurder dan in NL, hoe kan dit?
12:13 Koerrrsen koerrrsen!
15:10 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

8 gedachten over “BTC daalt door spanning rondom FED | BlockFi geeft update | Crypto nieuws vandaag | #808”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Vanavond? Zal morgenavond zijn de beslissing van de FED 20.00 uur

  3. Hallo Axel van BLOX op het YT kanaal gisteren heb ik je wel gemist bedankt voor de update van vanavond maar vandaag ben je terug wens je hele mooi avond groet😀

  4. 9:50 Veroorzaakt deze hoge BTC koers in Nigeria dan geen arbitrage waardoor de koers daar weer (flink) daalt en elders (een beetje) stijgt?

Reacties zijn gesloten.