Brink kondigt donatie-matching-campagne van $ 1 miljoen aan van Marathon Digital Holdings voor Bitcoin-ontwikkeling
Op het podium van de Bitcoin 2023-conferentie kondigde Brink een matching-campagne aan voor donaties van Bitcoin-mijnbouwbedrijf Marathon Digital Holdings om het werk van Bitcoin Core-ontwikkelaars te ondersteunen. Marathon verdubbelt de donaties die aan Brink zijn gedaan op een twee-voor-een basis voor de duur van de conferentie, die eindigt op 20 mei, en verdubbelt vervolgens de donaties één voor één tot het einde van het jaar, tot een totaal van $ 1 miljoen.

“We gaan dollar voor dollar matchen met $ 500.000 aan donaties die Brink ontvangt voor Core-ontwikkelaars. Wat nog belangrijker is, we doneren twee-voor-een als je geld doneert tijdens deze conferentie”, aldus Fred Thiel, CEO van Marathon. “Dus, als u gelooft in het belang van het ondersteunen van Core-ontwikkelingsinspanningen … dan verzoek ik u dringend om 50 cent, $ 1, wat u maar kunt tijdens de conferentie te doneren.”

Door zich ertoe te verbinden alle donaties van derden tot een totaal van $ 500.000 tot 31 december 2023 te evenaren, hoopt Marathon de ondersteuning van Brink voor de ontwikkelaars die de code van Bitcoin onderhouden en upgraden, te bevorderen. Sinds 2020 heeft Brink tal van ontwikkelaars ondersteund bij hun werk om Bitcon toegankelijker en geavanceerder te maken door middel van subsidies, mentorschap en onderwijs, waaronder voormalig hoofdonderhouder Marco Falke, Lightning Network-whitepaperauteur Tadge Dryja en Gloria Zhao van Bitcoin Core PR Review Club.

“We hebben negen ontwikkelaars in vijf verschillende landen die allemaal onafhankelijke ontwikkelaars zijn die door Brink worden gefinancierd”, legt Mike Schmidt, de uitvoerend directeur van Brink, uit. “Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat we zouden willen dat deze Bitcoin-software die al deze innovatie aandrijft, beter wordt beoordeeld, beter getest, beter onderhouden, gemakkelijker te gebruiken en beter presteert. Daarom financieren we bij Brink begunstigden die meer dan 50% van hun tijd besteden aan het testen en beoordelen van de Bitcoin Core-code, het voorstellen van wijzigingen in de Core-codebase en het feitelijk veiliger maken van die software.”

Donaties aan Brink via haar website komen nu in aanmerking voor de wedstrijd. Thiel kaderde de campagne in als onderdeel van Marathon’s grotere inzet om het Bitcoin-netwerk te beveiligen als een belangrijke bijdrager aan de hash-snelheid, de rekenkracht die de onveranderlijkheid van Bitcoin garandeert.

“Wij geloven dat dit het veiligste protocol is dat er is en we denken dat wij en de rest van de industrie er alles aan moeten doen om de ontwikkelaars te ondersteunen en echt zoveel mogelijk activiteit in de ruimte te stimuleren”, zei Thiel.

Plaats een reactie