BONE Token domineert India Exchange Poll en overtreft rivalen zoals PEPE en FLOKI


Het bestuurstoken van de Shiba Inu, Bone ShibaSwap (BONE), krijgt een nieuwe en prominente notering in India. BONE haalde PEPE en FLOKI in en steeg naar de top in een uitwisselingspeiling voor de volgende crypto-lijst.

Unocoin Poll ziet BONE bovenaan

Een crypto-uitwisselingsbedrijf in India, Unocoin, onlangs uitgevoerd een peiling op Twitter. De peiling, die BONE-, PEPE- en FLOKI-tokens presenteerde, bemonsterde de feedback van klanten over de volgende munt voor notering op het handelsplatform van het bedrijf.

Tot nu toe heeft de peiling meer dan 9.800 stemmen verzameld en heeft het nog 9 uur te gaan. Volgens gegevens domineert BONE momenteel de peiling.

Het Shiba Inu-governance-token duwde PEPE en FLOKI, met een grote kloof van ongeveer 84,7% van het totale aantal stemmen. Vervolgens heeft PEPE slechts 7,2% van de stemmen verzameld, terwijl FLOKI achterop kruipt met 5,9% van het totale aantal stemmen.

Gezien de openlijke neiging van de klanten tot BONE, zou het cryptobedrijf Unicoin het token binnenkort aan zijn handelsplatform kunnen toevoegen. Zodra het gebeurt, zal Unocoin de vierde crypto-uitwisseling in India zijn die BONE vermeldt. De andere beurzen zijn Surypto, Giottus en FlitPay.

Giottus crypto-uitwisseling kondigde op 10 mei de toevoeging van BONE aan zijn platform aan. Door de toevoeging wordt BONE verhandeld als een paar met INR. Naar aanleiding van de notering, Giottus ook onthuld een exclusieve weggeefwedstrijd om de toevoeging van BONE te vieren.

Deze stap is bedoeld om crypto-enthousiastelingen aan te trekken, waardoor ze de prijs van 2.000 INR kunnen winnen. De wedstrijd eindigt op 15 mei om 17.00 uur.

Om deel te nemen, zal de gebruiker zich eerst aanmelden bij de sociale media van Giottus. Vervolgens zal de gebruiker ten minste drie mensen liken, retweeten en taggen in het bericht van de weggeefwedstrijd.

Tien gelukkige winnaars zullen door willekeurige selectie tevoorschijn komen, die de prijs van 2.000 INR delen om elk 200 INR aan BONE te krijgen.

BONE mounts op dagelijkse kaars l Bron: Tradingview.com

Op het moment van schrijven handelt BONE tegen $ 0,8218, wat een stijging van 2% in de afgelopen 24 uur aangeeft.

Shiba Inu-ecosysteem klaar om Cold Wallet te lanceren

Het Shiba Inu-ecosysteem heeft onlangs indrukwekkende prestaties geleverd met meer innovatieve roll-outs.

Voorheen LUCIE, de contentmarketingspecialist van Shiba Ecosystem Official, ging naar Twitter om de lancering van de cold wallet deze week te onthullen.

In de post stond dat er binnen een paar dagen meer informatie zou zijn over de cold wallet-functie, zodra alles op zijn plaats valt.

In de aankondigingspost deelde LUCIE ook een screenshot van nieuwe bewegingen van Shibarium, de Shiba Inu Layer 2-oplossing. Shibarium organiseert een algemene AMA met zowel Huobi Exchange als Certik en overweegt een mogelijke samenwerking.

Uitgelichte afbeelding van Pexels, grafiek van Tradingview.comPlaats een reactie