BLOCKCHAIN & CRYPTO voor BEGINNERS | Part 1 in 2022

laatste update: 06-2022


BlockFi:

Het jaar 2020 kan toch wel bestempeld worden als hét jaar voor crypto. Waar Bitcoin uitkwam op $62.000 en enorm veel investeerders hier interesse in tonen. Je hoort er iedereen over, maar jij hebt geen idee wat het nou is. Daarnaast verdienen veel mensen er grof geld mee en het begint toch wel te kriebelen om hier meer over te weten te komen.

Wij kunnen het beste financiële & mindset kanaal niet zijn om hier niet een video over te maken, dus voila! Wij zijn echter al langer actief in de crypto wereld en hebben een portfolio van maar liefst €75.000 weten op te bouwen. Dit heeft ons enkele jaren gekost, en we zijn van ver gekomen.

In deze video leggen wij precies uit wat BITCOIN is, wat de BLOCKCHAIN is en hoe ook jij kan beginnen met investeren in CRYPTO! Dit is de ultieme BLOCKCHAIN & CRYPTO VOOR BEGINNERS tour om in 2021 er mee van start te gaan!

00:00 Intro
01:08 Wat is Crypto?
03:26 Centraal & Decentraal netwerk
03:54 Blockchain gevisualiseerd
04:54 Definitie Crypto Coins
05:50 VeChain
07:17 Wat is Bitcoin?
07:52 Werking Bitcoin
08:56 De definitie van Bitcoin
09:39 Grote bedrijven & Bitcoin
10:39 Hoe vaak investeren in Crypto?
11:27 Slot

SOCIAL

Home

Voor eventuele bedrijfsgerelateerde zaken (sponsorships en/of samenwerkingen) zijn wij te benaderen op EigenVermogen@gmail.com

DISCLAIMER
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
Wij zijn geen financieel adviseurs en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies.

De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen. ‘Eigen Vermogen’ is daarom ook niet aansprakelijk op wat voor manier dan ook.

_________________________________________________________________________________________________
#Bitcoin #Blockchain #Crypto #CryptoCurrencies #WatIsBitcoin #Decentraal #CryptoCurrencies #BlockFi #Passief #PassiefInkomen