blckbx today: Viruscijfers China ontkracht | Duitsland ‘Tikkende tijdbom’ | Fiscale crypto-fuik


Bekijk de volledige uitzending van blckbx today #121 woensdag 4 januari 2023 via:

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡

Woensdag 4 januari 2023
– Verschillende media en instituties hebben de recente virusuitbraken in China verklaard door de reeds opgeheven lockdownmaatregelen. Opvallend, zo vindt Maurice de Hond, aangezien harde data simpelweg ontbreken om deze claims te kunnen maken.
– Rellen in verschillende Duitse steden tijdens oud en nieuw hebben het land op scherp gezet. Grote groepen jongeren kwamen in opstand tegen politie- en hulpverleners. Jurist en publicist Sietske Bergsma woonde vijf jaar in Berlijn, dus volgde de zaak en ziet verhardingen in Duitsland ontstaan tussen burger en overheid.
– Cryptovaluta als Bitcoin kende de afgelopen jaren een ongekende media-aandacht. Inmiddels heeft het ‘digitale-goud’ ook de aandacht van diverse overheden. Valt er met crypto nog los te komen van het financiele systeem? Ondernemer Pim van Rijswijk duidt ontwikkelingen en valkuilen voor het komende jaar.

Desk: sociaal geograaf/statisticus Maurice de Hond, juriste Sietske Bergsma en ondernemer Pim van Rijswijk
Presentatie: Anne Willemsen

Boek Maurice de Hond:

Inhoudsopgave
00:00 wachttune
4:25 Nieuws van de dag
13:45 De andere kant van de cijfers in China
29:09 Gewelddadige jaarwisseling zet Duitsland op scherp
47:17 Fiscale fuik bedreigt crypto-eigenaren

Waardeer je deze uitzending? Like deze uitzending, abonneer je op het YouTube kanaal en steun de onafhankelijke journalistiek van blckbx met een donatie ➡

Relevante achtergrondinformatie
Voor alle relevante achtergrondinformatie en bronnen m.b.t. de uitzending, zie (na afloop van de uitzending)
Meer weten over Daan de Wit?

Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur.
Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

Over stichting blckbx:
Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.

Doneren kan via

—-
Wil je op de hoogte blijven?

Twitter –

Telegram –

Facebook –

Instagram –

Linkedin –

#cryprocurrency #china #coronavirus #oudennieuw

30 gedachten over “blckbx today: Viruscijfers China ontkracht | Duitsland ‘Tikkende tijdbom’ | Fiscale crypto-fuik”

 1. Bedankt voor het kijken naar naar deze uitzending! Tot vrijdag!

  Inhoudsopgave
  00:00 wachttune
  4:25 Nieuws van de dag
  13:45 De andere kant van de cijfers in China
  29:09 Gewelddadige jaarwisseling zet Duitsland op scherp
  47:17 Fiscale fuik bedreigt crypto-eigenaren

 2. Crypto op een platform laten staan, is als je geld op de bank….de overheid komt erachter en eraan. Crypto op een hard Wallet kan de overheid niet belasten. Laat ze het maar bewijzen wat jij hebt….. Een platform is net zo kwetsbaar ala een bank…. Denk aan fraude, financiële problemen. Een Wallet is de oude sok….je kunt het verliezen maar niet aan de overheid. 😉

 3. Hij zei bijna aan het eind dat boeren zilveren muntjes zullen accepteren als je vlees wil kopen nadat je CBDC budget daarvoor op is. Dat geloof ik wel, maar zilver is lastig op te delen in kleine eenheden en als je iets duurs wil kopen is het zwaar. Daarom denk ik juist dat Bitcoin wel een oplossing kan zijn. En als je het in plaats van via exchanges via je eigen hardware wallets doet, en zeker als je gewoon heel veel verschillende wallets daarop aanmaakt zou het niet/nauwelijks traceerbaar moeten zijn lijkt mij.

 4. ftx was fraude zo werd geld van de tax naar ukraine e weer terug ging naar de dnc en militaire industrie.

 5. de uitleg is al rond de pot draaien, men weet dit al jaren ,maar men heeft schrik voor dit alles, hier in Belgie mogen deze mensen alles ,allemaal excuses

 6. De grootste fout van crypto is het vertalen van waarde naar een bestaande valuta doordat je cryptos kan kopen met bestaande valuta. Bedankt handelaren! Daardoor is het niet zo onafhankelijk als dat het lijkt te zijn. Trouwens, dat er nu meer controle komt is natuurlijk niet de fout van de crypto zelf maar het gevolg wat mensen ermee doen of deden. Als er geen relatie was met gangbare valuta dan had de belastingdienst dit nooit kunnen doen. Daarnaast is de grote vraag hoe de belastingdienst dit wil controleren, dat zal vast niet zonder fouten gaan.

 7. HOE KAN IK EEN VEILIG ONLINE BELEGGINGSPLATFORM VINDEN WAAR EEN PROFESSIONELE HANDELAAR OF FONDSMANAGER NAMENS MIJN HANDEL KAN HANDELEN EN EEN CONSISTENTE RENDEMENT MAAKT, AANGEZIEN IK AL ENIGE TIJD IN CRYPTOCURRENCY HEB GEHOUDEN EN MOMENTEEL GELD VERLIES.

 8. Crypto is een product van de Deepstate/CIA/FBI wees wakker , de bedenker was een CIA agent of een FBI agent en geen japanner die agent had een paspoort van Nigeria!!!

 9. koop een huis en betaal die af geld gegarandeerd , moet nog 13 maand !!!

 10. Je kan altijd nog je zelf hoereren als je honger hebt en geen geld en dat is buiten het zicht van de ROVERHEID !!!!

 11. "Wir Shaffen Das" Fuck de WEF TERRORIST MERKEL !!!Het om volken /Kalergie plan kan allang al niet meer ontkend worden , en hier zit George Soros achter dat JOODSE LIJK!!!!

 12. Over 2 en halve maan gaan we zin of we weer gestolen verkiezingen krijgen of niet , als de VVD/DDR66/Groengestoordlinks/CU/VOLT/Bij1/CDAweer winnen zal het gevolg moeten zijn dat de pleuris uit breekt PUNT!!!

 13. Mooie, leerzame uitzending weer met wederom prettige gasten..👍

 14. Rutte is gek…dit is niet onze oorlog ..en van winnen kan geen sprake zijn…..wat een joker….

 15. is het Maurice ook opgevallen dat de meeste besmettingen overal nu bij gevaccineerden zijn…

 16. Why nobody sais all fiat system go to value they are worth = zero

  not worried at the least as all accounts are mirrored on QFS in gold backed money Kim Goguen Trustee all assets on the planet and 26 levels above other puppets like Trump Putin Zelenski Schwab Zelenski and pope

 17. SPEAK Project 2 LIFE FORCE is Earth Alliance Military Space Force and Galactics Tommy Williams Truth Honor and Integrityshow 70z% Global GDP is from trade with 900 ectraterrestrial civilisations Disclosure Solar wardeb this year Thought that was done with hack Gary McKinnon in 2004 extraterrestruial officers on SSSP ships /secret space ships and revelations William Thomkins on Gaia TV on building spaceship for ICC and Dark Fleet and selected by extraterrestrials book

 18. Uitspraak Angela Merkel dateert zelfs van 2010. Sarkozy zei dit ook

 19. Als je zin hebt in euthanasie vanwege je depressie, dan kan je tegenwoordig in Canada een belletje plegen en je krijgt euthanasie begeleiding.
  Hierover is veel ophef.

 20. Maurice, financiële onafhankelijkheid maakt dat je je mond open kan doen.

 21. De regering durft niet omdat ze bang zijn op een dodenlijst te komen. Het is veel te ver uit de hand gelopen. Het gaat nog veel erger worden. Er zullen opstanden komen en de volkswoede zal tot een burgeroorlog gaan leiden in heel west Europa.

 22. haha CNN communisten news network die bericht iets dan betekent het tegenovergestelde.

Reacties zijn gesloten.