BlackRock lanceert bitcoin trust | VN maakt zich zorgen over crypto | BTC nieuws vandaag | #702


BlackRock, ‘s werelds grootste vermogensbeheerder, heeft een bitcoin trust gelanceerd. Daarnaast maakt de Verenigde Naties zich zorgen over crypto. Dit en meer zie je vandaag in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
01:00 Blackrock lanceert Spot Bitcoin Private Trust
04:44 FIOD arresteert 29-jarige developer Tornado Cash
08:07 VN brengt crypto-rapport uit
11:31 ANKR stijgt 43%, waarom?
14:07 Benzine sinds 6 maanden weer onder de €2,20
15:55 Koerrrsen koerrrsen!
19:24 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

11 gedachten over “BlackRock lanceert bitcoin trust | VN maakt zich zorgen over crypto | BTC nieuws vandaag | #702”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Fijn weekend Axxlltje.. om kort te gaan als Blackrock ergens gaat instappen begint het uitzuigen, wacht dat maar ff af…

  3. Als Blackrock zich hiermee gaat bemoeien wacht ik even tot mijn verlies op 0 staat en ben ik weg.

  4. Blackrock begon ook al grote stukken land te kopen in ukraine, het lijkt op ellende overal waar ze hun vinger in de pap hebben.

  5. Wat is het verschil tussen een Bitcoin trust en een Bitcoin ETF? Staat de SEC een trust wel toe?

Reacties zijn gesloten.