BIZARRE ontwikkelingen rondom ETF uitgelegd | Google: Bitcoin gewild | Crypto nieuws vandaag | #1019


E-Day! Vandaag is het zo ver, we horen van de SEC of ze Bitcoin Spot ETF’s gaan toestaan in de VS. Alsof het niet nog spannend genoeg was, doet de SEC het ondenkbare waardoor de markt volledig op zijn kop staat. Dit en meer in de video van Axel. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:55 ETF soap: wat gebeurde er vannacht, en wat nu?!
10:05 Is de ETF goedkeuring al ingeprijst?
12:45 VanEck en Valkyrie verwachten ETF handel morgenvroeg te starten
14:57 Data Google: interesse in Bitcoin op hoogtepunt
16:51 Koerrrsen koerrrsen!
20:02 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “BIZARRE ontwikkelingen rondom ETF uitgelegd | Google: Bitcoin gewild | Crypto nieuws vandaag | #1019”

  1. mooi verhaal… Zou het niet zijn om de bitcoin onderuit te halen als enorm volatiel en gevaarlijk om in te investeren?

  2. Poppenkast die ETF met Gary in de hoofdrol. Die X hack geloof ik ook geen drol van.

  3. Spannend allemaal!
    Thanks voor de update en tot morgen!
    🚀💯👍😉

  4. Tijdens de huidige waanzin op de cryptomarkt is het belangrijk om kalm te blijven en niet van streek te raken door de Fomo of de volatiliteit. Deze turbulentie, inclusief de onzekerheid over de goedkeuring van Bitcoin ETF’s en typische marktreacties, maakt deel uit van het crypto-traject. Ondanks de uitverkoop van grote cryptocurrencies zien de langetermijnvooruitzichten er veelbelovend uit. Deze periode biedt unieke kansen voor degenen die markttrends en patronen kunnen analyseren. Ik ben Francine Duguay bijzonder dankbaar voor haar onschatbare inzicht en begeleiding bij het navigeren door deze complexiteiten. Haar expertise in zowel crypto als traditionele handel, gecombineerd met haar toewijding om op de hoogte te blijven van markttrends, maakt haar een uitstekende gids in de wereld van cryptocurrency.

Reacties zijn gesloten.