30 gedachten over “Bitvavo is FAILLIET?!”

 1. Denk na? directie 110 miljoen winst uit het prachtige schip ontvangen, nu is de boot lek en gaan we het terug storten, in de zinkende boot, welke op een woeste zee (cryptomarkt) rond dobbert.? Ik gok dat die 110 miljoen niet zomaar terug gegooid word, ik zelf zou zeggen, jammer maar helaas, niet onze schuld maar die van FTX. toedeledokie.

 2. Doopiecash praat heel recent nog heel goed over bitvavo, er zijn zeker nog finfluencers die bitvavo niet bashen

 3. Jullie berekeningen kloppen niet. Er is in totaal een 170 miljoen winst gemaakt, waarvan er rond de 110 aan dividend is uitgekeerd. Met dus nog een reserve van 35 miljoen ofzo. Je kunt de winst plus eigen inleg niet bij elkaar optellen omdat de eigen inleg uit de winst van 2021 komt. Er is dus wel degelijk een gat

 4. Welke kanalen bedoelen jullie precies die niks laten horen? Heb wel al veel voorbij zien komen bij o.a. Madelon Vos, doopie cash

 5. Mijn coins (ZIL en VET) daar zie ik geen app van op mijn Nano Leder x, iemand een idee? (misschien andere ledger?)

 6. Heel veel slordigheden onwaarheden en halve waarheden in deze slappe discussie..

 7. Respect voor deze openheid en ownership; ben weer helemaal bijgepraat nu 🫶🏻

 8. Goede podcast alleen hele smerige titel die onnodig rumoer veroorzaakt

 9. Het idee om deze video te maken omdat Bitvavo jullie sponsor was is goed, maar dit had een video van 15 minuten kunnen zijn met een minder sensationele titel & thumbnail.

 10. welke exchange kan ik gebruiken inplaats van bitvavo waar ik ideal kan gebruiken met lage handelskosten

 11. Waarom spreken jullie geen abn, maar gebruiken constant straattaal/mocrotaal broer? Doekoe? Man, man, wat fucking, fucking slecht.

 12. Netjes gekleed staat jullie goed, bedankt voor de update omtrent bitvavo 👍🏻

 13. Kan iemand zeggen of ik mijn geld van bitvavo af moet halen of niet

 14. Meestal met staken word het verkocht alsof je btc netwerk helpt, maar achter schermen word die funds eigelijk uitbeheerd aan een bedrijf die dat herinvesteerd en zo winsten uitbetaald. Nu in bearmarket is het moeilijker elke maand stabiele procenten behalen, doordat zitten veel crypto bedrijven in shit en krikg je dit wat bitvavo heeft

 15. 45:50 ''Bitcoin is gewoon een asset'' Wat voegt een bitcoin precies toe en wat is de intrensieke waarde? Ik heb een minimaal vermogen erin zitten omdat crypto volatiel is, waardoor je veel kan verdienen (en dus ook kan verliezen). Maar ik zie echt totaal geen waarde in crypto, zeker niet omdat overheden er helemaal niks meedoen. In sommige landen is het geaccepteerd (zoals El Salvador), maar ook daar wordt er nauwelijks gebruik van gemaakt als betaalmiddel.

 16. Wat ik niet helemaal snap: de gelden van de klanten die niet staken staan op een rekening van een stichting die los staat van Bitvavo. Mijn boerenverstand zegt dan: als je nu staket op je rekening van Bitvavo zet die knop dan op "niet staken en je geld loopt geen gevaar meer. Wat is er fout aan deze redenering?

 17. Moeten ze gewoon even tijd geven en niet in paniek schieten. Ik heb best veel geld uitstaan bij Bitvavo in staking ada. Laten we gewoon geduld hebben bitvavo trekt het wel recht de komende jaren.

 18. LOL waarom is AFM nog niet binnegevallen om te redden wat er te redden valt? Er zou nooit een gat mogen zijn

 19. Wat een onzin er komt niets kwa feiten op papier naar boven… Beetje angst zaaien in de markt bravo mannen. Echt triest….

 20. Ik snap sowieso niet waarom mensen hun investeringen in deze crypto coins in beheer hebben door een exchange.

Reacties zijn gesloten.