Bitvavo account maken – Stap voor stap handleiding

laatste update: 05-2022


In deze video leggen we je uit hoe je bij Bitvavo een account kan aanmaken om daar vervolgens cryptovaluta te kopen. Dit is een stap voor stap handleiding en een rondleiding door Bitvavo. We leggen je uit hoe je cryptovaluta kunt aankopen in Bitvavo.

De links van de producten en diensten die hieronder zijn beschreven zijn allemaal vertrouwde links. Door gebruik te maken van deze links help je ons en zo kunnen wij voort blijven bestaan en interessante videos voor jou blijven maken!

Vandaag beginnen met cryptovaluta en wil je direct een account openen? Bij Bitvavo heb je eenvoudig en binnen 5 minuten een account aangemaakt en kun je direct beginnen met cryptovaluta aanschaffen

Klik op de link hieronder om je bij Bitvavo aan te melden 👇

Wil je meer uit jouw cryptovaluta halen? Dat kan, door je cryptovaluta op een Nexo spaarrekening te zetten. Bij Nexo krijg je tot wel 12% rente op je cryptovaluta!

Maak nu een account bij Nexo aan en ontvang direct 25 US Dollar in Bitcoin, helemaal gratis!! Klik op de link hieronder om je bij Nexo aan te melden 👇

Meer weten en leren over cryptovaluta en trading? Volg de gratis cursus crypto en trading van Madelon Vos

Klik op de link hieronder om de gratis cursus te volgen 👇

Ben je toe aan een stapje verder in cryptovaluta en trading? Schrijf je dan in voor de crypto en trading academy van Madelon Vos

Klik op de link hieronder om je bij de crypto trading academy van Madelon Vos aan te melden 👇

Wil je je cryptovaluta veiligstellen zodat je geen slachtoffer kunt worden van hacks en iemand al je cryptovaluta steelt van een cryptovaluta uitwisseling platform? Schaf dan een Ledger Nano X device aan. Met de Nano Ledger X ben je namelijk je eigen bank en sla je je cryptovaluta op in ‘cold storage’. De Nano Ledger X is gemakkelijk in gebruik en heeft apps beschikbaar voor de desktop en de smartphone zodat je direct inzicht hebt in je cryptovaluta holdings.

Klik op de link hieronder om je Ledger device aan te schaffen 👇

Wil je een stoer en wat groter device om je cryptovaluta veilig op te slaan? Dan is de Ellipal zeker iets voor jou. Ook met dit device sla je je cryptovaluta veilig op zodat je geen slachtoffer kunt worden van hacks op de cryptovaluta uitwisseling platformen. De Ellipal Titan is een aanrader!

Klik op de link hieronder om je Ellipal device aan te schaffen 👇

Klaar voor de overstap naar een social media platform waar privacy geborgd is, er geen censuur is en waar je met jouw bijdragen (content, likes, delen) ook nog eens wordt beloond in crypto? Sluit je dan nu aan bij Minds!

Minds is een social media platform waar privacy voorop staat. Er is geen censuur en misschien nog het beste; geen advertenties! Minds heeft een super handige app voor zowel Apple Iphone als Android gebruikers. En als je liever op je desktop gebruik maakt van Minds kan dat natuurlijk ook!

Klik op de link hieronder om een account aan te maken bij Minds 👇

Z