Bittrex Inc. Bitcoin en Crypto wisselen bestanden uit voor Chapter 11 Faillissement
Bittrex, een bitcoin- en cryptocurrency-uitwisselingsplatform opgericht in 2014, heeft faillissement aangevraagd in de staat Delaware. De beslissing komt nadat het bedrijf eerder had aangekondigd dat het alle activiteiten in de VS met ingang van 30 april zou stopzetten als gevolg van aanklachten van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission tegen het bedrijf en zijn voormalige CEO voor het runnen van een niet-geregistreerde beurs, broker en clearingbureau. Deze aankondiging heeft echter geen invloed op Bittrex Global, volgens een verklaring van het bedrijf, dat zijn activiteiten zoals gewoonlijk zal voortzetten voor klanten buiten de VS.

Voor klanten die hun geld niet vóór eind april van het platform hebben opgenomen, heeft het bedrijf verklaard dat hun geld “veilig” blijft. Hoewel de Faillissementsrechtbank uiteindelijk zal beslissen op welke manier deze fondsen kunnen worden opgeëist door en verdeeld onder klanten, heeft het bedrijf verklaard dat het de intentie heeft om die rekeningen zo snel mogelijk te activeren, zodat klanten die aan de noodzakelijke wettelijke vereisten voldoen, hun geld kunnen opnemen.

Bittrex heeft ook Omni Agent Solutions ingeschakeld om klanten e-mail- en website-updates te bieden. Het bedrijf heeft getroffen klanten aangemoedigd om tijdens dit proces hun website te bezoeken, aangezien zij aanvullende informatie zullen verstrekken zodra deze beschikbaar komt, en klanten zullen ook rechtstreeks informatie ontvangen van de faillissementsrechtbank.

In de vrijgegeven verklaring zei het bedrijf: “Onze belangrijkste prioriteit is ervoor te zorgen dat onze klanten gezond worden gemaakt. We zijn vastbesloten om het faillissementsproces op een transparante manier te doorlopen en in overeenstemming met alle toepasselijke wet- en regelgeving. Onze excuses voor enig ongemak dat dit kan veroorzaken en stel uw geduld gedurende deze tijd op prijs.”

Plaats een reactie