Bitcoiners accepteren geen overregulering – Bitcoin MagazineDit is een getranscribeerd fragment van de “Bitcoin Magazine Podcast”, gehost door P en Q. In deze aflevering worden ze vergezeld door Andy Edstrom CFA, CFP en adviseur van Swan Bitcoin om te praten over overheidsregulering, hoe u uw gezin kunt blootstellen aan bitcoin , het juiste moment om te kopen en wat er op dit moment met de wereldeconomie aan de hand is.

Bekijk deze aflevering op YouTube of Rumble

Luister hier naar de aflevering:

V: Ik zou graag uw mening willen horen over het lopende debat tussen proof-of-work en proof-of-state op dit moment.

Andy Edstrom: Ja, ik denk dat het deels een verhaal is van congresmensen en hun staf die op de hoogte zijn van hoe al deze dingen werken. Ik denk dat het deels een casestudy is van een grote verandering in een netwerk, dat ook wordt geclassificeerd als een beveiliging versus niet.

Ik denk dat het ervoor moet zorgen dat mensen hun potloden slijpen. Ik denk en hoop dat Bitcoin relatief gezien een onpartijdige kwestie zal blijven, net zoals ik hoop dat we zowel aan de Democratische kant als aan de Republikeinse kant steun zullen blijven krijgen. Ik geef echter toe dat het heel goed mogelijk is dat het een kant op zal slingeren – we kunnen waarschijnlijk raden welke kant dat op is. Ik denk ook dat dat op de lange termijn prima is voor Bitcoin, omdat ik denk dat Bitcoin’s ethos van zelfredzaamheid, vrijheid, mij niet betreden, en het recht om je bezit te houden en in de samenleving als een vrij persoon te functioneren, ik denk dat alles speelt in op wat het betekent om Amerikaan te zijn. Het wordt een lange strijd, denk ik. Het wordt een langdurig proces.

Mensen blijven praten over wetgeving die eraan komt, dat zal in het algemeen lijken op vegen en de hele cryptomarkt bestrijken of zelfs enkele subsegmenten. Ik acht het niet waarschijnlijk dat we die wetgeving zullen krijgen, zelfs niet gezien het feit dat het Witte Huis dit verzoek om onderzoek heeft gedaan en er rapporten zijn uitgebracht.

In zekere zin beweegt de wetgevingsmotor langzaam. De motor van uitvoerende bevelen en dingen die de president zou kunnen doen, is in beweging, maar ik zie niet snel een oplossing met betrekking tot hoe alles is geregeld. Als je het hebt over specifieke verboden of beperkingen, is dat het enige waar je mee begint: Bitcoin bestaat. Veel mensen vinden het leuk. Ze vinden er waarde in, ze vinden het nuttig. Elke keer dat je dat probeert te beperken, te beperken of te verbieden, zul je het “Oranje Leger” zien marcheren om te redden, we gaan de troepen mobiliseren.

Het is op dit moment een intolerante minderheid die groot genoeg is. Ik denk dat elke groep in een deel van de regering die te hard probeert op te treden tegen Bitcoin, veel tegenstand zal ondervinden. We hebben dat al gezien met verschillende pogingen om de toegang ertoe te beperken of mijnwerkers als makelaars te behandelen. Ik denk dat dat die ene gebeurtenis was die plaatsvond, ik wil zeggen bijna twee jaar geleden, en die een aantal grote briefschrijfcampagnes op gang bracht en mensen belden hun congresmensen. We hebben de politieke macht die Bitcoiners kunnen uitoefenen al gezien en ik denk dat die macht alleen maar toeneemt met de tijd.

Plaats een reactie