‘Bitcoin zal niet doorbreken’ – RTL Z NIEUWS


Het is binnenkort gedaan met de populariteit van de bitcoin, zegt ING. De bitcoin wordt geen algemeen betaalmiddel, maar een nicheproduct.

Abonneer je GRATIS voor meer video’s:

Volg nu live het nieuws op
Website :
Facebook :
Twitter : z

30 gedachten over “‘Bitcoin zal niet doorbreken’ – RTL Z NIEUWS”

 1. Het is net CNN, als een toyotadealer die zegt dat je geen opel moet kopen. De consument bepaalt, niet een omroep, het is nieuws wat aanbod gericht is, ING is belangrijker dan de consument. Tegenwoordig prikken we er allemaal doorheen.

 2. Deze man vreest gewoon voor zijn huidige positie en probeert het conservatieve systeem te handhaven. Hij gaat vaak niet eens direct in op de vraag, praat om de vraag heen en is louter negatief. Wat een pannenkoek is dit.

 3. Cheap greenscreen in superklein kamertje..
  Archiefmateriaal van een voorheen volle tradingzaal op de achtergrond.

 4. bitcoin is nooit bedoeld als een munt het is geen currensy het is digitale goud en litecoin is digitale zilver

 5. De ECB pompt maandelijks 30 miljard euro in de Europese unie om de euro stabiel te houden. ING maakt daar dankbaar gebruik van door tegen hoge winsten staatsobligaties te verkopen aan de Nederlandse bank. Slechts 10% komt in de reële economie…

 6. Hmm, ik ben klant bij de ING, maar bij dit filmpje ga ik lekker naar de concurrent. Viespeuk

 7. Ik zie in bitcoin een heel groot potentie voor toekomst , maar dit wilt de vastgelegde banken en overheden dat natuurlijk niet omdat ze de power de macht willen behouden ,wat een vieze moderne slavernij is dit toch

 8. Wij zijn diegene zijn met meerderheid wij zijn de volk en zun zijn het met minderheid wij zullen dit ook overwinnen wacht maar op de nieuw generatie

 9. Tssss, zou ik ook zeggen als ik een bank zou zijn. Lekker objectief nieuws dit! Ze hebben zelf ook wel door dat bitcoin de toekomst is.

 10. als ik geluisterd had dan had ik verlies. Nu heb ik winst genomen om juist niet te luisteren naar dit scam. Oftewel, dom't believe the banks

 11. als de overheid nou slim is investeren ze zelf ook in de blockchain voordat en hiermee de internet veiligheid vergroten.

 12. Jammer hè bankjes. Mijn profijt is 35% wat is jullie rente?

 13. drie jaar later word je wel verplicht je woorden in te slikken, nu BTC groter is dan ooit en de prijs op bijna 24000 $ staat…..

 14. Als je ergens geen verstand van hebt kan je beter niks zeggen…..

 15. Lol dit terugzien is pijnlijk voor ING. Dit "did not age very well". Bitcoin is intussen door veel grote financiele instellingen als asset class geaccepteerd, een Store of Value net als precious metals. Banken hebben niets te bieden aan mensen met wat geld. Geen rente, inflatie (fiat geldcreatie door banken) en een vermogensrendementsheffing door overheden. Cash wordt snel minder waard. Bitcoin biedt een prachtig alternatief. Deze meneer nogmaals voor de camera aub. Meest grappige opmerking is wat hij zeft over blockchain en de notaris. "de notaris kan vervangen worden door functies op de blockchain, daar is de notaris niet zo blij mee". Hij vergeet/negeert dat hetzelfde geldt voor de banken (DEFI)

 16. overheid en banken gaan niet over bitcoin, de mensen zelf gaan over bitcoin, goed geprobeerd ing. Bitcoin is niet crimineel, geld is crimineel, kijk zelf ook even naar ing schandelen met geld

 17. Wie zegt dat het bedoeld was als betaalmiddel? Deze gast mag over iets praten waar hij geen reet van begrijpt. De bitcoin is de intrinsieke waarde achter mogelijke betaalsystemen. Het is ook een prima store of value.
  Als mensen zich bitcoin laten afpakken door criminele machtswellustelingen van de overheid dan is het gedaan met de vrijheid. Overheden zijn eerst los gegaan van de kerk en moeten nu los van het geld voor een vrije eerlijke wereld. Ook milieutechnisch is Bitcoin het enige systeem dat iets kan doen aan de mondiale overconsumptie.

 18. Altijd lachen dit soort video's, er compleet naast zitten maar hij was er zo zeker van 🤣

 19. Jammer joh, al voor Kerst 2020 een nieuwe ATH.

  Je begrijpt er niets van!

 20. 𝐻𝒶𝓋𝑒 𝐹𝓊𝓃 𝒮𝓉𝒶𝓎𝒾𝓃𝑔 𝒫𝑜𝑜𝓇 ! 😀

Reacties zijn gesloten.