BITCOIN WEER $10.000 | TEZOS + 40% | GEZOND ALTSEIZOEN | SATOSHI SYMBOOL | CHEAPAIR EN ETHERIUM


In het Cryptonieuws van week 31: Bitcoin doorbreekt weer de $10.000 grens. Onrust in traditionele markten goed voor Bitcoin. Altcoinseizoen anders dan in 2017. Bitcoin overstijgt aandelen zoekterm in Google trends. Tezos + 40% en CheapAir en Etherium.

Youtuber van de week: Bitcoin and Friends

Welkom bij Cryptosanders!! Het Cryptokanaal voor starters in Crypto!

Ik plaats video’s met tips en tricks over hoe je met cryptocurrency kan beginnen. Van de aanschaf van je allereerste bitcoin, tot het uiteindelijke handelen in Cryptovaluta en meer! En wil je nu op de hoogte blijven van al het Cryptonieuws, kijk dan zeker iedere week de Crypto nieuws weekupdate.

LIKE EN ABONNEER:
Vond je deze video leuk en wil je geen enkele video meer missen? Doe dan even het duimpje omhoog, abonneer je op het kanaal en zet de notificaties aan om geen video meer te missen!

VOLG CRYPTOSANDERS:
Twitter:
Telegram:
Instagram:
Facebook:

LINK EXCHANGES:
Registreren op Binance:
Registreren op Coinbase:
Registreren op Bitmex:
Registreren op KuCoin:

LINK BITCOIN KOPEN MET IDEAL:
Anycoindirect:
Bitcoinmeester:
Bitvavo:

GEBRUIKTE WEBSITES:
Coin360:
Top100:
Tradingview:
Index:
Google:
Afbeelding:
Nieuws:
Nieuws:

SOFTWARE:

MUSIC:
Beach (No Copyright music)

VRAGEN:
Cryptosanders@gmail.com

DISCLAIMER:
Ik ben geen financieel adviseur. Doe je eigen research! De content die ik aanbied is louter van amuserende en educatieve waarde. Denk goed na alvorens je in de Crypto stapt, het is een zeer heftige en volatile markt, investeer daarom nooit meer dan je kunt missen.

Altijd al willen weten wat Cryptocurrency is, wat BITCOIN en Altcoins zijn en hoe deze te kopen/verkopen/traden, like en volg ons op Youtube/Instagram/Twitter/Facebook/Telegram!

😀 Dank voor het kijken en volgen van Cryptosanders!!