Bitcoin VERBODEN? | Bitcoin Ban Nederland


Bitcoin VERBODEN? | Bitcoin Ban Nederland

CPB-directeur Peter Hasekamp betoogt in een opinieartikel in het FD dat Bitcoin & andere cryptomunten een grote zeepbel vormen die vroeg of laat gaat knappen. Om onheil te voorkomen is het beter de munten nu al te verbieden. Is Crytpo de toekomst of een gevaar en is een verbod überhaupt wel mogelijk?

___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash!
Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden Beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

🔥
🔥(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media: Youtube:
Twitter:
Instagram:
Facebook:
🔥 Discord: De invite link staat op de homepage van
📧Vragen: info@doopiecash.nl ___________________________________________________________________
Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Bitcoin #Crypto #doopiecash

30 gedachten over “Bitcoin VERBODEN? | Bitcoin Ban Nederland”

 1. het feit dat bitcoin al zo vaak in het nieuws komt zegt genoeg lol. mensen gaan dadelijk massaal in btc stappen omdat hun geld verdampt op de banken. Dat heeft tijd nodig dat de massa dat in gaat zien dat in btc wel waarde zit en in fiat niet. wij gaan dadelijk lachen, wacht nee. ik lach nu al.

 2. En na dit opgestoken vingertje uit de hoek van onze vriendelijke overheid staat de BTC-EUR koers alweer boven de €32000👍.

 3. Jongens, jullie moeten oprecht “voorlichting” geven op nationale tv. Hier zullen heel erg veel mensen van leren.

 4. Bitcoin is enorm gestegen vandaag! Het begon tegen acht uur s avonds en ging maar door, zojuist om elf uur s avonds was bitcoin bijna 3000 euro gestegen! Denken jullie dat dit doorzet, of verwachten jullie weer een dip?

 5. Mensen, laat je niet afleiden want misschien willen ze de koers omlaag halen en dan gaan ze miljoenen bitcoins inkopen

 6. Als de banken nou slim zijn gaan ze vanuit hun zelf een cryptovaluta ontwikkelen uitwerken en perfectioneren. Zodat misschien de mensen weer een reden zien om hun geld daar te stallen.

 7. Jullie hebben geen gelijk maar ………….GROOT GELIJK !!!!!!👍👍👍

 8. Waarschijnlijk mogen criminelen geen transacties doen via bank . Zoals coffeeshops en niet thuis willen bewaren 😜

 9. zij wilen alles controleren zij zijn dronken aan macht nederland lijkt langzaam meer op china alleen maar regels

 10. Waar verdiept de huidige media zich tegenwoordig nog wel in dan. Veel wordt gemanipuleerd door een kleine groep.

 11. Doe eens een podcast met een anti bitcoin bankier. Ben benieuwd wat er dan gebeurt…

 12. als ze er hun vieze glibberige vingertjes er niet achter kunnen krijgen is het enige dat rest …BANNEN DIE SHIT!!! uitermate triest!
  By the way als ik jullie (heel vriendelijk maar toch) even mag verbeteren ..BTC is niet het beste meest betrouwbare bezit van dit moment …
  …maar het beste alternatief voor ''asset'' OOIT!!!
  Er is nog nooit, niet in het bestaan van de mensheid een eerlijker, beter, efficiënter, betrouwbaardere vorm van 'bezit' geweest dan bitcoin/BTC.
  Het was dan ook een reacktie op de walgelijke graaicultuur van de financiële sector ..waar overigens NOOIT iemand voor is bestraft (hetgeen echt heel vreemd is)!!
  Zo ..dat is mijn oordeel en daar mag u het mee doen! jatog, niettan?
  dikke doei Marc.

 13. Heren, er zijn een hoop bullshit kanalen met mensen die er alleen voor zichtzelf zitten maar jullie zijn toppers. Jullie hebben weinig belang, promoten niet constant je eigen cursus en zitten er echt voor de ander. TOPPERS

 14. De banken (en ander zgn. net tuig in pak) zijn bang dat zij hun inkomsten (gestolen van ons) kwijtraken. En daar zullen zij alles tegen doen. Met crypto hebben wij ze niet meer nodig.

 15. Oke, ze kunnen niet de stekker uit Bitcoin trekken, maar die 3000 elite teringhonden (mtbih) kunnen wel ooit beslissen dat je je Bitcoin niet meer in fiat om mag zetten. En wat dan? Dan ben je mooi wrecked zoals jullie altijd zeggen.

 16. Jullie zeggen gwn exact wat ik dacht na het lezen hiervan, weer een sub erbij 🙂

 17. Tja dat argument van witwassen is de grootste grap van allemaal. Het meest wat nog steeds wordt gebruikt om wit te wassen is de dollar. Echter hebben de banken in Nederland de afgelopen jaren ook gigantisch hoge boetes gehad. ING meer dan 750 miljoen en ABN meer dan 400 miljoen omdat ze te weinig deden aan witwassen. Het geval wat mij het meest is bijgebleven uit Nederland is van ING. Dit was een eenmanszaak in bouwmaterialen in Suriname waar in totaal meer dan 9 miljard euro is witgewassen. Grootste zaak die ik ken is van de Danske bank met het witwassen van meer dan 220 miljard uit Rusland en hun witwas klanten ook goudstaven aanbood om dat dat anoniemer was. Ik denk als je een avondje gaat googlen dat je zo veel van dit soort zaken tegenkomt dat je makkelijk de totale market cap van Bitcoin overstijgt.

 18. Echt waar , Nederland alles wat ze maar beetje vreemd vinden
  Hup verbieden.. Gaat ze niet lukken 👊🏽sukkels 🤫😉

 19. banken zijn doodsbang voor Bitcoin. Dat is de rede waarom Bitcoin zoveel geband wordt en Bitcoin alleen maar negatief in het nieuws komt. Niks meer, niks minder.

 20. angst. Om te verliezen/behouden. De "oude" status. Dat is wat de huidige beleidsmakers doen. Niets meer of minder. Vernieuwend, innovatief nadenken is alleen voor onbevlekte mensen of mensen die wel durven verder en in de toekomst te denken (visie). En dat vraagt om meer dan 4 politieke jaren overleven/slijmen puur om je eigen mooie leven te behouden. Een schande dat een, van publiek betaalde gelden, directeur van het CPB, zoiets kan en mag posten. (vanuit zijn functie bedoel ik, als prive persoon mag hij natuurlijk alles posten).

 21. Uit onderzoek .

  Maar onderzoek zegt niks. Dat zijn de meeste gelukkig wel te weten gekomen sinds 2020

 22. banken blokkeren transacties bewust al tot 3 maal toe ondervonden omdat ze inderdaad de bitcoin niet snappen en bij winst nemingen moeten snachts de balansen weer aan gevuld worden, zien misschien wel dat bitcoin de redding is van alles . Maar die willen niet van de macht af! stelletje hebzuchtige die naar geld ruiken het mag wel eens beter herverdeeld worden, ik denk dat ze van heel de wereld een spons maken en een veel grotere volatiliteit sommige zullen hier gigantische winsten maken gebeurt nu ook al het moet en zal op nog grotere schaal zijn en voor vele landen is dit redding als noodzaak voor transport en medicatie te kunnen betalen voor geliefden of families, ook gaat het effect bij ieder die leert traden en investeren zal overkomen vele malen groter worden maar je zal wel tot in de perfectie kunnen zeggen van waar een bitcoin gekomen en wie deze bezit tzal dan niet zijn dat de ene bank 95 procent leent en zo verder en zo verder bitcoin is gemaakt om een eeuwig durend systeem te zijn het is makkelijk te zien als het plurale tantum dat is dus het brein/ zenuwstelsel 😉

 23. BTC verbieden is net als Bono van U2 of Lars Ulrich van Metallica die gaat vechten tegen het internet om het illegaal downloaden van muziek tegen te gaan; GOOD LUCK. Of een Vroom & Dreesman die beweerde dat webshops het 'm niet gingen worden; die zijn nu failliet. Met de tijd mee gaan dus. En dan nog een ding; corporaties en tech worden toch steeds machtiger dan overheden. Als deze instanties crypto willen (en dat zal zo zijn), dan zwichten overheden toch wel. Dit soort verbod-berichten kwamen er in 2017 ook, geef het tijd en men is weer afgeleid door klimaat-, racisme- en virusdiscussies en is crypto even uit beeld, all part of the game. Ik blijf in ieder geval lekker traden en holden 🙂

 24. Oh nee, ik heb een phishing mail gekregen van een fake-bank waar ik met mijn muis op een link heb geklikt. Dus alle banken, emailproviders en muizen moeten illegaal worden. Alle 3 zijn crimineel dus moeten verboden worden! Weer lekker bezig mannen, heerlijk dat iemand ook het echte verhaal vertelt. Abboneren op dit kanaal boys!

 25. Pas op dat ze jullie niet van YouTube afgooien omdat jullie te eerlijk zijn, maar ik snap zeker dat jullie niet gaan meelullen, hoop dat het goed uitpakt…

 26. Het is de beste hedge tegen een alsmaar totalitairder wordende wereld, we hebben het nodig, maar liever een munt die ongeveer dezelfde waarde heeft. Kortom geld buiten die oplichtende en manipulerende overheden om.

 27. Men wil een eigen crypto ecb coin en fed coin en bitcoin, om iedere stap die wij zetten te kunnen controleren en uiteindelijk manipuleren.

 28. Bitcoin wordt wereldwijd aan banden gelegd mark my words. En dan klapt ie naar 0, precies wat bitcoin waard is namelijk niets.

Reacties zijn gesloten.