Bitcoin update Taproot kan niet misgaan! | BTC Nieuws en koers vandaag | #416

laatste update: 08-2022


Yes, het lijkt erop dat de belangrijke Bitcoin-update Taproot door kan gaan! Daarnaast nog meer positief nieuws, cryptobedrijf Circle (bekend van stablecoin USDC) haalt een recordbedrag op. Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 intro
01:02 Update difficulty & Taproot
03:22 Circle haalt recordbedrag op
06:44 Nieuwe tegenslag SEC
09:23 Chinese CBDC op Ethereum of Diem?
11:57 Aandeel duurzame energie in NL stijgt
13:58 Koerrrsen koerrrsen!
21:24 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

17 gedachten over “Bitcoin update Taproot kan niet misgaan! | BTC Nieuws en koers vandaag | #416”

  1. Over de duurzame energie, is er ook aangegeven aan wie die energie wordt geleverd? Als je tegen windmolens zit aan te kijken maar alle duurzame energie naar zware industrieën en data-centers gaat heeft NL er alsnog vrij weinig aan.

  2. Zou je het een keer over OkeX kunnen hebben ben heel benieuwd naar die exchange

  3. Interessante uitzendingen altijd, wat ik irritant vind is dat er soms als een sneltrein wordt gesproken, maak dan de uitzending 5 minuten langer. Ik hoef geen snelle flitsende info, maar gewoon duidelijk in normaal tempo.

Reacties zijn gesloten.