Bitcoin update – dit support moet houden


De rally van vorige week zet tot op heden niet sterk door en het volume is laag. Het vertrouwen in de markt blijft laag maar tot op heden maakt de koers van Bitcoin en vele alts wel hogere lows. Het vertrouwen is – door de prijsactie van de afgelopen maanden – geschaadt en dat wordt niet makkelijk terug gewonnen maar dan moet een belangrijk support wel houden. Dit en meer bespreek ik in deze video vandaag. Ik deel een aantal scenario’s en vertel wat ik mooi en minder mooi vind aan de huidige markt.

Inhoud van de video

00:00 – Intro
04:04 – Bitcoin
16:12 – Ethereum en Fantom
21:41 – Afsluiting

➡ Deze video is geen financieel advies en enkel voor educatieve doeleinden.

⛔️⛔️⛔️ Let op: in de comments zijn er personen die zich voordoen als mij met in hun naam een whatsapp verwijzing. Dit ben ik uiteraard niet! ⛔️⛔️⛔️

25 gedachten over “Bitcoin update – dit support moet houden”

 1. Er zijn scammers actief die zich voordoen als mij (soms met een whatsapp nummer in hun naam) en je vragen je aan te melden voor bepaalde diensten of groepen. Dit ben ik NIET en ik heb je ook niets te verkopen. Ik ben op dit moment enkel actief op YouTube en Instagram.

 2. Kei leuk als je zaken gaat delen m.b.t. gezondheid en voeding. Het totale plaatje 👍🏻👊🏻

 3. Ik heb 4 kinderen. Ik zou niet weten wanneer ik tijd moet vrij maken. Dus hou het maar bij finance

 4. Mijn eerste comment op Youtube ooit. Heel gaaf, moedig en stoer dat je je leefstijl deelt. Als collectief hebben we een hogere bewustwording nodig. Ben ervan overtuigd dat een holistische aanpak (fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch, spiritueel) nodig is. Dus ja doen!

  Wellicht de link maken tussen hoe word/blijf ik gezond en hoe word/blijf ik financieel gezond.

  Nogmaals dank voor het delen en succes met je "reis"!

 5. Hoi David, weer een prachtige video. Ik slaag er maar niet in om dezelfde MA in TV te krijgen als jij. Kan je me een tip geven misschien? Wordt heel erg geapprecieerd 👍

 6. Echt super dat je zo bewust bezig bent met voeding, gezondheid enz. Ik zou zeker een jaar proberen zonder alcohol. De grootste uitdaging zit toch op sociaal gebied. Maar ik ben ervan overtuigd dat je je beter gaat voelen overall, beter slaapt, rustiger.

 7. Super dat je ook zo bewust bezig bent met je gezondheid. Ik zou het zeker proberen om een jaar niet te drinken. De grootste uitdaging zal toch het sociale aspect zijn. Zelf ben ik 62 en heb ook een jaar niet gedronken, daarna gewoon heel af en toe, alleen als ik er een x echt zin in heb. Maar dan merk je meteen dat je een slechtere nachtrust hebt. Mijn zoon van 25 drinkt inmiddels 2 jaar helemaal niet meer, voelt zich er uitstekend bij maar loopt ook wel tegen het sociale aspect aan. Zodra de meesten flink gedronken hebben val je toch een beetje uit de toon. Goed bezig, ook goede filmpjes over crypto, dank je. Succes!!

 8. ik blijf je volgen op finance gebied…verder….doe je ding waar je gelukkig van wordt. Maar dat volg ik niet. …no hard feelings..Even goede (financiele)vrienden…

 9. Erg leerzame video weer! Zou het leuk vinden als je doelen m.b.t. je gezondheid zou delen!
  Kunnen wij allemaal ons leven beteren 😛
  Ga zo door David! 🙂

 10. David ik volg je altijd en ben al ietsje ouder dus ik adviseer je schoenmaker blijf bij je leest en ga niet zitten neuzelen over dingetjes.
  Krijg je alleen maar spijt van later.

 11. Bedankt voor je zoveelste helder en toegesneden video over beleggen. Voor je lifestyle zou je een ander kanaal kunnen opstarten. Geen niet verwante zaken vermengen in video’s die zo compact mogelijk gemaakt moeten worden vanwege de hoeveelheid financiële info die je wilt delen. Kan iedereen zelf kiezen. Ik kies dan niet voor hoe ik een sixpack krijg of nog mooiere licht bruine ogen maar voor je goede uitleg over de diverse grafieken. 👍🏽🙋🏽‍♂️

 12. Hoi David,
  De reden waarom ik je volg is juist omdat je zo open bent in hetgeen wat je doet. Ook qua lifestile dat was voor mij de trigger om jouw te volgen. Jij geeft hiermee aan dat het zakelijk hand in hand kan gaan met een bepaalde mindset (misschien juist belangrijk). Wederom vind ik jouw TA weer heel erg sterk. ik denk zelf dat BTC naar beneden gaat. dit door macro en geopolitiek.
  Die kun je misschien de volgende keer ook meenemen (denk aan China en Taiwan)

 13. Lijkt me echt super interessant om ook dat deel te volgen erg veel interesse in..

 14. Goede video weer David,
  zelf ben ik 44 en heb 3 kids en doe 5 dagen per week aan bodybuilding dus lyfestyle erbij zou niet verkeerd zijn. De support op de 200MA is vanmorgen doorbroken, blij dat ik daarvoor al op de short zat bij BTC. Ik hou de 20k in de gaten. 🙂

 15. Graag zou ik wat meer horen over het stoppen met koffie drinken, ik ben zelf een enorme koffie leut en zou dat ook graag willen maar het is zo lekker……

 16. Nou, de supports zijn gebroken en we staan al bijna weer op 20 K. Zo snel kan het gaan.

 17. Ik denk dat we de bodem nog niet hebben gezien. De recessie is in aantocht. Wanneer dit echt door begint te dringen, zie je alle markten zakken. Ik verwacht 16k.

  Daarnaast lijkt een kijkje in jouw lifestyle erg boeiend. Ik vind jouw dedication mooi om te zien. Na een zware hersenschudding probeer ik nu mijn leven weer op te bouwen, door prikkels steeds meer op te zoeken, maar ook rustmomenten in te bouwen. Alleen de vraag is: is bankhangen en tv kijken een rustmoment, wetende dat schermen je hersenen prikkelen? Niet echt, lijkt mij. Daarom experimenteer ik nu met meditatie en creative writing voor mentale rust en stimulans.

 18. Deel gerust ook andere tips in je leven, naast crypto/investeringen David! 😉

 19. Tot ik ben zelf 43 en nu 3 maanden fanatiek bezig met fitness. Dat doe ik al vanaf me achttiende maar door kinderen gestopt. Ook me voeding aangepast, geen suikers meer, chips laten staan en van bier naar wijn overgestapt. De kilo’s gaan er rap vanaf. Veel bewegen. Alles lopend doen. Leuk als je jou methodes laat zien!

 20. Je persoonlijke ervaringen betreffende gezondheidservaringen is prima hoor. Ik verbaas me erover dat koffie , met mate, niet gezond zou zijn. Zolang de hoofdcase maar crypto blijft uiteraard 🙂

Reacties zijn gesloten.