Bitcoin Stijgt NU Naar $50.000? | BTC Spot ETF Binnenkort Goedgekeurd? | Crypto Nieuws


#btc #bitcoin #crypto

In deze video leer je wat de huidige status is van de goedkeuring van de Bitcoin Spot ETF en welke impact dit zou kunnen hebben op de BTC prijs.
________________________________________________________________________

Bitwise heeft opnieuw een gewijzigde aanvraag ingediend voor zijn spot Bitcoin ETF, zoals analist James Seyffart meldde. Deze herziene aanvraag is een reactie op de eerdere afwijzing door de SEC. De bijgewerkte aanvraag gaat systematisch in op acht belangrijke geschilpunten die door de commissie zijn geschetst. Een van de belangrijkste twistpunten is de betrouwbaarheid van de prijsvormingsmetriek van Bitwise, waarover de SEC haar twijfels had geuit vanwege de onregelmatige en asynchrone aard van de beschouwde prijzen. De SEC interpreteerde Bitwise’s erkenning van deze beperkingen als een erkenning van mogelijke vertekening in hun aanpak. Bitwise daarentegen stelt dat een eventuele vertekening door de schaarste aan data juist hun oorspronkelijke argument versterkt.

Ze benadrukken dat de invloed van de CME Bitcoin futures markt op de prijsvorming waarschijnlijk wordt onderschat. Deze uitgebreide wijziging is een strategisch antwoord van Bitwise op de gedeelde vertraging in ETF goedkeuringen die verschillende grote aanbieders, waaronder BlackRock, hebben opgelopen. Ondanks deze vertragingen blijven industrieanalisten optimistisch. Matthew Hougan, Chief Investment Officer van Bitwise, benadrukte het belang van de stap van BlackRock en noemde het een belangrijk signaal gezien BlackRock’s status als ’s werelds grootste ETF-maker.

Wat is jouw mening over dit onderwerp en denk je dat de afwijzing van de Bitwise Bitcoin ETF in het verleden terecht was?
Schrijf het gerust in de comments.
Tot ziens en tot de volgende keer.
________________________________________________________________________

📜 Disclaimer: Geen beleggingsadvies in de zin van de WpHG.
Alle inhoud is alleen voor informatieve en entertainment doeleinden en weerspiegelt alleen mijn subjectieve, persoonlijke mening. Kijkers worden uitdrukkelijk verzocht hun eigen mening te vormen over de inhoud en indien nodig professioneel advies in te winnen. Met de asterisken (*) gemarkeerde links steun je dit kanaal.

#bitcoin #crypto #cryptocurrency #btc #eth #nederlands #nederland #investing #investment #blockchain #quant #near #fetchai #algorand #algo #elrond #agix #vechain #vet #nem #gala #casper #ankr #zilliqa #xrp #ripple #ada #cryptonews #bank #cbdc