Bitcoin Standaard en Koersanalyse | Prijs op hoogste punt | BTC Nieuws vandaag | #337


Gefeliciteerd met de Bitcoin Standaard! Stuur een mailtje naar nieuws@btcdirect.eu met je adresgegevens. Niet gewonnen? De Nederlandse versie van De Bitcoin Standaard koop je hier Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertellen we je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency

18 gedachten over “Bitcoin Standaard en Koersanalyse | Prijs op hoogste punt | BTC Nieuws vandaag | #337”

 1. Je had aangegeven de prijzen ook in euro's te vermelden. Als je iets niet kan doen, kan je het beter eerlijk aangeven.

 2. Jammer haha had graag dat boek gewonnen😋 gefeliciteerd winnaars!!

 3. Iedere dag weer blij om dit nieuws re ontvangen. Super BTC.

 4. Zou je een deze dagen het kunnen hebben over ADA en DOT? Daar is brede interesse in. Kan je het verschil laten zien tussen die twee en waar de potentie in zit?

 5. Bizar hoor! Ik laad mijn tablet op maar de stekker floept eruit en de Bitcoin daalt. Ik stop de stekker er weer in en de Bitcoin stijgt weer!! Zou het kunnen dat ik een bijzondere oplader heb?😀

 6. Nice video, thanks to you. I am going to share it

  I suppose that u were bothered by a ton of ppl about CSX token. If I buy, yield for granted?

 7. Ty for your review, nice

  I have to to find out your ideas about Coinstox.io, bro. That is an excellent business. I wanna buy some CSX token. Should I purchase it?

Reacties zijn gesloten.