BITCOIN SELL OFF! SHORT? | INFLATIE CIJFERS BEKEND!


De cryptomarkt is op dit moment erg VOLATIEL! De inflatie cijfers zijn bekend! Ze vallen niet positief uit en wat kunnen wij nu verder verwachten in de charts?

Ben jij al benieuwd geworden? SMASH de aboneer knop, geniet en relax!
Happy Trading!

🔥Mijn trades volgen? Wordt VIP Trading Member:

Of:

⚡Join de Daytrading Community:

🥇 Bybit Aanmeld link en PROFITEER van 30 dagen FEE vrije limit order!

———————————————-

✅ Trading VIP Pakket:
✅ Elliott wave cursus:
✅ Trading & Mindset – Leer traden als een PRO! :

———————————————-

Volg mij ook op:
💥TikTok:
💥Instagram:
💥Website:

Mijn naam is Elroy Heisterkamp en ik ben eigenaar en T.A. specialist bij Het Crypto Huis. Bent u geïnteresseerd in cryptocurrencies, het leren lezen van de markt maar weet u niet hoe u moet beginnen? Neem dan gerust een kijkje op:

———————————————-

DISCLAIMER

Het Crypto Huis is opgericht voor educatieve doeleinden. Het handelen in Crypto valuta brengt risico’s met zich mee. Het Crypto Huis leert jou, door middel van online trainingen, YouTube video’s en het premium kanaal, hoe jij deze risico’s kunt verkleinen en jouw winsten vergroten. Te allen tijde geeft Het Crypto Huis GEEN financieel advies! Alle content die wij publiceren is voor educatieve doeleinden en je bent te allen tijde zelf verantwoordelijk voor je eigen handelen. Investeer nooit meer dan je bereid bent te verliezen en raadpleeg voor advies altijd een erkend financieel adviseur.

1 gedachte over “BITCOIN SELL OFF! SHORT? | INFLATIE CIJFERS BEKEND!”

  1. Alles sehr schön. Aber zuerst zusammen die Nummern 10 und 1. Eine Cucuzz.Online Brünette und eine anderek Blondine. Es wäre unfair, wenn ich 4 wählen würde

Reacties zijn gesloten.